„Můj syn čeká se svou přítelkyní syna. V srpnu budu babičkou,“ pochlubila se na instagramu sama Bubílková a ukázala i fotku, na níž je její dospělý syn Tomáš spolu s přítelkyní, které už se pod fialovým tričkem jasně rýsuje těhotenské bříško.

Netrvalo dlouho a Zuzaně začaly chodit první gratulace od kamarádů a známých. „To je krásná rodina,“ rozplývala se například jedna dáma a další zase poznamenala, že u nich to vypadá podobně, jelikož také bude babičkou.

Bubílková už ovšem nenapsala, jak to vidí do budoucnosti a zda své vnoučátko bude mít možnost pravidelně vídat, nebo se uvidí spíše jen přes skype a podobné internetové služby. Její syn Tomáš totiž vystudoval v USA a dlouhodobě tam žije. Získal už i americké občanství.

„Zalíbilo se mu tam natolik, že už ani neuvažuje o návratu. Kdyby přišel se svou optimistickou pozitivní povahou sem, tak by ho dali do ‚cvokhausu‘ s tím, že není normální,“ přiznala v roce 2019 pro iDnes.cz Zuzana. Je ale možné, že situace ohledně korononaviru mohla Tomášův pohled změnit. Třeba se tak rodina dočká shledání.

VIDEO: Bez urážky Zuzany Bubílkové: Narozeniny Bohdalové vytlačily covid a Vrbětice!

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Narozeniny Bohdalové vytlačily covid a Vrbětice! Zuzana Bubílková

Fotogalerie
35 fotografií