Populární komik Jiří Krampol loni v létě tragicky ovdověl, když zcela nečekaně zesnula jeho manželka Hanka (†59). Vykrvácela z prasklého vředu na jícnu, na jejím zdravotním stavu se však podepsaly také problémy s příjmem potravy, léta kouření a braní léků v nešťastné kombinaci s alkoholem. I to bude nejspíš důvod, proč známý bavič své zdraví nepodceňuje, a tak se jakožto „mladík“ ve věku 80+ nechal preventivně naočkovat proti koronaviru.

„Myslel jsem, že to bude horší. Nebál jsem se, ale na očkování jsem se netěšil,“ připustil Krampol, který „včeličku“ s protilátkami absolvoval v Nemocnici Na Františku. „Tam to mám nejblíž,“ vysvětlil. „Injekci jsem dostal do ramene, ani jsem ji necítil.“ Ale nebylo to bez následků, nějaké ty nežádoucí účinky na sobě pozoroval. „Měl jsem pak teplotu a jsem trochu unavený, ale to přejde,“ doufá herec, který byl za svou uměleckou činnost v roce 2018 oceněn státním vyznamenáním.

VIDEO: Krampol po smrti ženy v zábavné talk show: Se smutkem bojuju humorem!

Video
Video se připravuje ...

Krampol po smrti ženy v zábavné talk show: Se smutkem bojuju humorem! FTV Prima

„Jsem zastáncem očkování. Když se lidi nenechají očkovat, tak to mohou snáze čapnout. Takovou situaci nepamatuji. Takhle blbý to nebylo nikdy,“ kroutil nevěřícně hlavou Krampol, jenž, stejně jako mnozí jeho kolegové z umělecké branže, kvůli pandemii přišel o množství předem nasmlouvaných pracovních zakázek. Nikdy si však na svou nepříznivou situaci nestěžoval. „Já moc neutratím. Kupuju si jenom jídlo. Ale blbá je ta činže, ta je vysoká,“ přiznal loni na jaře, během první vlny. Nyní společně s herečkou Zuzanou Bubílkovou (68) natáčí zábavný pořad pro Šlágr TV.

VIDEO: Krampol a Grossová: Podívejte se na jejich videoklip z filmu Stáří není pro sraby.

Video
Video se připravuje ...

Krampol a Grossová: Podívejte se na jejich videoklip z filmu Stáří není pro sraby. Youtube.cz

Fotogalerie
67 fotografií