Ve videoklipu Malý princ, který vznikl za pouhé dva natáčecí dny v pražském Planetáriu a v botanické zahradě v Troji pod taktovkou muzikanta Václava Noida Bárty (40), se Eva Burešová vyznává ze své mateřské lásky. Text této rockové ukolébavky, inspirován hereččinou oblíbenou knihou, napsala Noidova partnerka Eliška Grabcová (29).

„Děkuji vám za to, jak nádhernou píseň jste mi napsali, že jste přesně vystihli emoce, které jsem se já tolik snažila přenést na papír, ale stále to nebylo ono,“ poděkovala autorskému duu Noid - Grabcová na svém instagramu představitelka Týny ze Slunečné. „Děkuji za to, že jste vše vymysleli tak krásně, že ten nádherný pocit jsme schopni předat i posluchačům.“

Poděkovala také své rodině. „Nikdy nebudu schopna vám všem vrátit, kolik lásky co mi dáváte. Jakou podporou mi jste. Miluji vás, neskutečně moc. Nathanku, lásko moje. Dušičko jedinečná. Miluji tě. Jsi tak nádherná bytost a moje hvězda, která ukazuje směr. Tolik lásky k tobě cítím, že by na to nestačilo tisíc knih k popsání…“ vyznala se herečka, která zároveň přiznala, že ji písnička na první dobrou ihned dojala až k slzám.

„Já jsem se dojímala pořád, během natáčení, po natáčení, i teď. Je to o tom, že chci Naťovi poděkovat, ukázat, že jsme spřízněné duše z minulých životů,“ vysvětlila pro CNN Prima News Burešová. „Píseň je celá dělaná čistě od srdce a to je ten důvod, proč to chytlo i vás,“ vzkázala pak svým fanouškům na sociální síti.

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová má nový videoklip: Malý princ letí do světa

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová má nový videoklip: Malý princ letí do světa FTV Prima

Klip, v němž je k vidění i Evin malý chlapeček, který v červnu oslaví své už 4. narozeniny, spatřil světlo světa v pondělí večer, a ani ne za den už nasbíral 100 tisíc zhlédnutí. Během druhého dne více než 200 tisíc a stále si drží první místo v kategorii Trendy.

Jak na YouTube, tak na Instagramu Burešové se to hemží pochvalnými komentáři. Nejenom od fanoušků, ale i od kolegů z umělecké branže. „Už jsem ti to psala! Ale klip je úúúúžasněj!“ reagovala například herečka Tereza Brodská (53). „Moc krásně o nás píšeš, slzy mi tečou, ani nevím jak,“ přiznala zase výše zmiňovaná Grabcová. „Děkujeme, že jsi našemu Malému princi vdechla život tak jako svému úžasnému synkovi. Jsi úžasná zpěvačka, ale hlavně máma!“

Fotogalerie
95 fotografií