Měl za sebou několik filmů, kde hrál dokonalé frajírky. Ženy a dívky mu samy nadbíhaly! „Pamatuju si, že po odvysílání seriálu Zkoušky z dospělosti jsme byli na nějaké akci pod Petřínem. Bylo nám osmnáct, seděli jsme v autě s ostatními kolegy a představte si, že ty holky s tím autem lomcovaly! My seděli vevnitř a lítali ze strany na stranu,“ vzpomíná herec v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN.

Naběhl si

Záhy ale poznal i odvrácenou stranu popularity. „Řeknu vám, že do té doby, než jsem měl známý obličej, neměl jsem problém se seznámit. Jednou jsem jel metrem a tam byla hezká holka,“ líčí Čenský začátek svého seznamovacího fiaska. „Sedl jsem si vedle ní, navázal konverzaci a ona mi řekla, že jestli si myslím, že když jsem slavný a ona se ze mě podělá, tak se prý šeredně mýlím. Pro mě to byla taková rána!“ říká dnes už s úsměvem.

Bál jsem se

Tenkrát ho to ale tak poznamenalo, že se styděl nastoupit kamkoliv, kde bylo víc lidí. „Od té doby jsem už žádnou neoslovoval – čekal jsem, až začnou samy...“ přiznává Čenský. „Bál jsem se, protože takovou ránu košem, jako jsem dostal tehdy, jsem už nikdy dostat nechtěl,“ dodal na vysvětlenou. Naštěstí se to nevyplnilo a záhy potkal svou ženu Danu, s níž je už přes 30 let šťastně ženatý.

Velký rozhovor s Janem Čenským už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU!

Jan Čenský v pátečním BLESK tv MAGAZÍNU.
Autor: Blesk

A dále čtěte:

*Jak bydlí olympionička Kateřina Neumannová?

*Zpověď Lindy Rybové o roli alkoholičky v Ulici!

VIDEO: Čenský má doma »druhou« Hanu Maciuchovou (†75)! Co ho se zesnulou herečkou pojilo? 

Video
Video se připravuje ...

Čenský má doma »druhou« Hanu Maciuchovou (†75)! Co ho se zesnulou herečkou pojilo? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií