Naposledy přiznala, že je zamilovaná, loni v lednu. „Do života mi vstoupil někdo, kdo mě činí velmi šťastnou. Nechci prozradit, kdo to je, ale je to hodně vážný. Jediné, co o něm řeknu, je, že není z Prahy,“ přiznala tehdy. Bohužel jí to dlouho nevydrželo. „Jsem už rok úplně sama. Teda jako bez partnera. Bez přítele. Bez lásky. A to není normální,“ popisuje zpěvačka otevřeně na svém blogu Když skočíš, já taky. Osamělost ji tak trápí, že si k překvapení všech podala inzerát na seznamce.

Zoufalá doba

„Poprvé v životě! Já vlastně vůbec nevím, co mě to napadlo. Zoufalá doba, zoufalý činy... Ale jak se mám s někým seznámit, jak mám někoho poznat, když nežijeme normálně jako dřív, když nejsou společenský události, když nejsou příležitosti?“ vysvětlila Basiková, která je momentálně zaměstnaná v dětském domově.

Velké zklamání

Pánové ale museli být zmatení. Zpěvačka v inzerátu uvedla falešnou identitu a fotku, na které by ji poznal málokdo. Odpovědi na sebe nenechaly dlouho čekat. „Panebože. Kam jsem to vlezla. Muži v mé věkové kategorii jsou starci v kostkovaných košilích a s lahváčem v ruce, bělovlasí starci s pupkem, dědulové v nátělníkách... Píšou nesmysly a v každým slově hrubka. Na to jsem alergická. Tohle nedám,“ přiznala Bára, že inzerát se nakonec rozhodla smazat a raději počká, až si ji nová láska najde sama.

Tři osudoví muži

*Prvně zpěvačka zkoušela manželské štěstí v roce 1990, když se provdala za Petra Jíchu alias Alvu Basika (58). S bývalým muzikantem, který se dnes živí jako truhlář, žila sedm let. Má s ním také dnes už 25letá dvojčata Annu a Marii.

*Podruhé jí učaroval architekt Jaromír Pizinger (65), který má z předchozích vztahů 3 syny. Spolu děti neměli. Jaromír odešel od Báry údajně kvůli jiné ženě.

*Potřetí zpěvačka zkusila štěstí s producentem a příležitostným hercem Petrem Polákem (42), který se objevil např. v seriálové Ordinaci coby psychopat Michal Beneš. Je otcem zpěvaččina syna Theodora (12). I třetí manželství ale skončilo rozvodem.

VIDEO: Pravda o krachu manželství Báry Basikové

Video
Video se připravuje ...

Pravda o krachu manželství Báry Basikové Blesk TV

Fotogalerie
44 fotografií