Nedávno byl herec nachytán, jak se věnuje aktivitě, kterou teď provozuje čím dál více lidí - běhu. Zajímavé ale je, že při tom nebyl sám, ale sportoval po boku mladé brunetky, která měla na sobě oranžový sportovní top. Fotografie dvojice zveřejnil web Expres,cz.

Všechny Vojtovy fanoušky a hlavně fanynky tak okamžitě zajímalo, co je ona dotyčná zač. Je to snad nová láska? Herec, který si pečlivě střeží své soukromí, se k tomu samozřejmě nevyjadřoval. Ovšem když představoval nové představení Werich, v němž si zahraje společně s Václavem Koptou (55) a Janem Nedbalem (30), přece jen v rozhovoru pro Showtime leccos naznačil, i když možná nechtěně.

Dostal totiž otázku, zda byla žena po jeho boku snad jeho trenérka. „Já jsem čekal, kdy tam zabrousíte... To ale není moje trenérka,“ vyvrátil tuto domněnku Kotek a pobaveně se u toho usmíval. Logicky tedy následoval dotaz - kdo to je? Ale tady se začal herec známý například ze Snowboarďáků viditelně cukat. „Néé, to je...“ váhal a upravoval si zamyšleně bílý respirátor, který měl na obličeji. Ten v té chvíli málem zrůžověl, jak byl Kotek evidentně nesvůj.

VIDEO: Vojta Kotek: Tajně touží po návštěvě bordelu!

Video
Video se připravuje ...

Vojta Kotek: Tajně touží po návštěvě bordelu! Mall.tv

„Já bych to skutečně nerad takhle rozebíral... Nevím, proč bych měl,“ vysvětloval Vojta, který je na Primě v současnosti tváří seriálu Einstein či zábavného pořadu Máme rádi Česko. Následně ale odhalil alespoň to, zda má v životě spokojené období, nebo ne. „Fakt je takovej, že jsem šťastnej,“ přiznal český dabér Harryho Pottera.

Loni v létě zažil přitom ošklivou bouračku na motorce, a jak sám odtajnil, ještě stále se necítí úplně fit. „Snažím se teď nějak běhat, cvičit, ale jsem po rehabilitacích, takže zatím nemůžu úplně naplno, ale pomalu se do toho dostávám,“ prozradil v Showtime Kotek a doplnil, čeho chce dosáhnout.

„Mám teď víc projektů, co se připravují, začínám je točit, ale do některých by se hodilo, abych zhubnul, do některých zase, abych přibral. Tak jsem zvolil střední cestu nejmenšího odporu a snažím se to udělat tak, abych byl já se sebou spokojen,“ dodal.

VIDEO: Seriál Einstein - Případy nesnesitelného génia

Video
Video se připravuje ...

Seriál Einstein - Případy nesnesitelného génia Prima TV

Fotogalerie
41 fotografií