Martin Zounar, jehož diváci TV Nova pravidelně vídají jako lékaře a saniťáka Boba Švarce v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, jsou na jeho klenutou postavičku již zvyklí. Sympatický herec se však proslavil už jako mladíček v seriálu Chlapci a chlapi, kdy se pyšnil štíhlým, chlapeckým tělem, a tak si mnohé jeho fanynky jistě ještě dokážou vybavit, že tomu tak vždycky nebývalo… A pamatuje si to nepochybně i Zounar, jenž se rozhodl jít do sebe a vyhledal odbornou pomoc. Na sociální síti pak všem předvedl, jak se z lékaře, byť jenom seriálového, stal pacient.

„Vím, jsem teprve na začátku a bude to určitě běh na dlouhou trať, ale už teď z toho mám dobrý pocit. Pan doktor si během návštěvy nejen vyposlechl mé životní pohybové a hubnoucí story, ale aby získal maximum informací o mém zdravotním stavu, udělal mi další vyšetření včetně změření tlaku a odběru krve,“ vysvětloval tento sympaťák, jenž na instagramu baví v jakýchsi parodiích na homosexuální kadeřníky, když pomáhá své partnerce Kateřině (40) s odrosty. Dokonce i v obavě ze spánkové apnoe (což je vážná porucha spánku, kdy jedinec na okamžik přestane dýchat) zašel na spánkovou kliniku.

VIDEO: Herec z Ordinace Martin Zounar do toho praští! 

Video
Video se připravuje ...

Herec z Ordinace Martin Zounar do toho praští! Veronika Kuželková, Jan Jedlička

Po necelém měsíci se ale už Zounar chlubí výsledky! „No leze to, pomalu, ale jistě, 112 kg,“ svěřil se na instagramu a sdílel fotku, na níž pózuje u činek. Kromě upraveného jídelníčku podle všeho sází i na posilování, a tak se jeho paže začínají pěkně rýsovat. Přes svátky ale, jak sám přiznal, to je s dietou vždycky horší. „Pár vajec po koledě a to zase poskočí,“ obával se. Přesto však během svátků informoval o svém jídelníčku a zdálo se, že se i ve dny, kdy se ostatní cpou sváteční husičkou se zelím a knedlíky, on se držel: V jeden den si dal například hovězí sekanou s cuketou, kapustou, a zelným salátem. Není tedy divu, že se mu už podařilo zhubnout šest kilo, a z cvalíka je málem Rambo!

„Si asi neděláš prdel, viď?“ reagoval na Zounarovo hubnutí herec a tanečník Jan Révai (47). „No, kluku, nedělám, tentokrát ne,“ odpověděl Zounar hrdě. Svým obdivným lajkem ho ocenili také herečky Daniela Šinkorová (48), Michaela Kuklová (52) a Alice Bendová (47), zpěvačky Monika Absolonová (44) a Natálie Grossová (18), režisér Biser Arichtev (44) nebo třeba tanečník Jan Onder (35). Modelka  Zuzana Belohorcová (45), která je aktuálně na Slovensku, kde natáčí pěvecko-taneční show Tvoja tvár znie povedome, mu poslala rovnou celou řadu povzbudivých emotikonů. Snad mu tohle nadšení vydrží co nejdéle!
Fotogalerie
38 fotografií