Celý rok měl Emanuele Ridi štěstí a vir se mu vyhýbal. Bohužel před deseti dny onemocněl. „Pořád měl vysoké teploty, byl unavený a přidal se k tomu zápal plic. Byl v nemocnici a po vyšetření ho poslali domů, ale pak se mu rapidně zvýšila teplota, takže další den ho okamžitě hospitalizovali. Denně si voláme, velmi špatně to nese náš syn Giacomo (14),“ svěřila se Blesku exmanželka Jana Ridi (45).

Naposledy s ním mluvili včera a byl prý o dost lepší. „Zdálo se mi, že už je víc v pohodě. Dávali mu kyslík a srážejí mu teplotu, všichni věříme, že ho brzy pustí domů,“ dodala Jana. Ta už má covid za sebou, naštěstí měla lehčí průběh, což zrovna u ní, která před devíti lety porazila rakovinu prsu a je stále na hormonální léčbě, je ta šťastnější varianta. „Už jsem si zažádala o očkování, ale stále čekám,“ netají se blondýnka.

VIDEO: Kuchař Ridi se ztrácí před očima: Vážné zdravotní problémy po rozchodu!

Video
Video se připravuje ...

Kuchař Ridi se ztrácí před očima: Vážné zdravotní problémy po rozchodu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

O známého kuchaře se strachují i jeho kamarádi. „Můj velký kamarád Manu bohužel leží v nemocnici, tak jsem se rozhodl, že ho na dálku podpořím alespoň takhle italskou večeří. Kamaráde, koukej se brzy uzdravit, ať můžeme vyrazit za dalšíma zážitkama do tvé otčiny,“ napsal na sociální síť Matěj Ruppert (43), který má s Ridim na České televizi kuchařský pořad, kdy cestují a vaří po Itálii. „Manu to zvládne... bude to zase tutto bene... a dáme víno ,z Elba‘,“ napsal moderátor Miloš Pokorný (56).

S pozdravy a přáním k uzdravení se přidala herečka Daniela Šinkorová (48), textař Oto Klempíř (57) nebo exmanželka fotbalisty Jana Kollera (48) Hedvika (42).

Fotogalerie
23 fotografií