Po roční známosti navlékl přítelkyni na prst zásnubní šperk s diamantem a myslel si, že svatební pohádku dotáhne do konce za pár měsíců. Jenže zatímco Zounar plánoval na červen svůj den D, v Česku přibývalo pacientů s covidem. „Už jsme měli všechno naplánované. Šaty už se měly zkoušet, Miloš Pokorný že bude, diskotéka, prostě všechno. Dva dny před tím, než jsme odeslali pozvánky, tak to pískli,“ popisuje hvězda Ordinace vyhlášení nouzového stavu loni v dubnu.

VIDEO: Herec z Ordinace Martin Zounar do toho praští!

Video
Video se připravuje ...

Herec z Ordinace Martin Zounar do toho praští! Veronika Kuželková, Jan Jedlička

Gumové rukavice

„Zjistili jsme, že bychom tam mohli mít dva psy, dcery, svědkové už by se tam nevešli a oddávající by měl gumové rukavice. A já bych měl pocit, že jsem spíš na vyšetření prostaty. Nejdřív jsme to chtěli udělat takhle, pak jsme řekli ne! Vždyť je to poprvé. A já už se pak rozvádět nebudu, když mě kopne do p*dele, tak ok, ale nebudu se rozvádět,“ vtipkoval v pořadu Face to Face. Pro dvojici je svatba obzvlášť důležitá, protože ani jeden z nich ji zatím nezažil, ačkoliv mají potomky.

Nejisté plány

„Takže jsem řekl, pojďme si to užít,“ vysvětlil Zounar. Jenže svatební plány berou znovu pomalu za své. Po roce je totiž všechno v podobných kolejích, ne-li horších. „Je březen a je to to samý, co bylo před rokem! Rádi bychom do roka a do dne, ale to je za tři měsíce, nevíme. Člověk už je opatrný. Ale jsme spolu a budeme spolu,“ doufá Martin, který blondýnku sbalil při venčení své dogy Limpy.

Boj s kily

Vždycky sportoval, pak ale nastalo období, kdy se uklidňoval jídlem a nezřízeně jedl. „Mám problém, který se jmenuje obezita. Nesmírně mě to trápí,“ nalil si čistého vína herec. Místo 98 kilo má po roce nečinnosti 119! Zhubnout by chtěl už kvůli genům. Táta Miroslav Zounar (†65), známý jako předseda JZD z trilogie Slunce, seno..., totiž měl cukrovku, vysoký tlak a prodělal šest infarktů. „Ze štramáka Zounyho je bucifál, který se tak povaluje,“ kroutí hlavou. Kila chce shazovat pod vedením lékaře, aby byl do svatby fit.

VIDEO: Mihulová se zranila, Zounar zasnoubil. A koho odmítl Brousek?

Video
Video se připravuje ...

Mihulová se zranila, Zounar zasnoubil. A koho odmítl Brousek? Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
26 fotografií