Už podle názvů léků bylo jasné, že Adam Mišík má v těle zánět a kromě toho i oslabenou imunitu. Vrcholem bylo přelepené pravé oko. 

Už se moc těším, až se budu moct smát i tou pravou stranou. Než mě dají dohromady, můžu hrát v Bondovce nějakýho záporáka,“ vtipkuje Adam, který je hospitalizovaný v nemocnici na Bulovce.

Nejsem tady s covidem, ale dostal jsem nějakou virovou infekci a přestala mi fungovat  pravá část obličeje, tudíž si mě tady pár dní nechají. Jsem rád, že žiju ve skvělé zemi, kde je skvělé zdravotnictví a všichni se o mě skvěle starají," svěřil se z lůžka Mišík. 

Adama čeká nejenom farmaceutická léčba, ale i týdny rehabilitací, ale také hlavně klid v domácím prostředí. Žádné večírky či nahrávání nových písniček na desku. Aby zahnal nudu, tak si teď mladík pouští jeden seriál za druhým a komunikuje s kamarády.

VIDEO: Adam Mišík: Nejsem agresor, jsem hodnej kluk

Video
Video se připravuje ...

Adam Mišík: Nejsem agresor, jsem hodnej kluk David Turek, Jan Jedlička

Zatímco mladý zpěvák se léčí v nemocnici, tak jeho otec, legendární muzikant Vladimír Mišík (74) se rovněž potýká se zhoršujícím zdravím a musel přestat vystupovat. Nedávno podstoupil očkování na covid. 

Adam to světu oznámil už dřív. „Celý rok jsem za tátou v podstatě chodil jen v respirátoru, rodinné večeře a všechna setkání jsme museli kvůli strachu omezit. Čas běží a momenty s rodinou jsou to nejdůležitější. Jsem rád, že táta dostal svoji první dávku vakcíny proti tomuhle svinstvu a můžeme se pomalu vracet do normálu,“ připsal k snímku s tátou. 

VIDEO: Adam Mišík nezahálí! Báře z Robinsonova ostrova dal vale a hned má jinou

Video
Video se připravuje ...

Adam Mišík nezahálí! Báře z Robinsonova ostrova dal vale a hned má jinou Markéta Reinischová

Fotogalerie
35 fotografií