„A tak, jak jsem psala, že se něco chystá… Je to tu! Určitě se máte na co těšit,“ objevilo se na oficiálním profilu na sociální síti bývalé moderátorky lechtivých pořadů Láskanie a Peříčko. Nechala se zlanařit do nejnovější řady show, kterou i u nás v Česku známe pod názvem Tvoje tvář má známý hlas. Televize se podle slovenských médií snažila hvězdy dalšího ročníku do poslední chvíle utajit, ale nepodařilo se jí to – deník Nový Čas se totiž dostal k seznamu umělců, kteří budou již zanedlouho bavit celé Slovensko, a tak nemusela Zuzana Belohorcová už nic tajit.

Pro blonďatou sexbombu, která se minulý rok přesunula z Miami do Španělska, do městečka Marbella, bude „dojíždění do práce“ jistě daleko snazší po Evropě, kde má rodinu, nežli z USA, kde bydlela předtím. Není pochyb o tom, že za své účinkování v tomto populárním pořadu vyinkasovala nemalý peníz, nicméně letenky přes velkou louži by se jí nejspíš ani tak nevyplatily. Pro mnohé je jistě dosti překvapivé, že by modelka lepých tvarů, která podle hashtagů na instagramu plánuje svůj velký „comeback“, mohla zvládnout náročné taneční choreografie a ještě náročnější zpěv, PR manažerka televize Markíza Adriana Podobová si je ovšem jistá, že je to dobrá volba.

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

„Mnozí totiž nevědí, že Zuzana Belohorcová vystudovala operní zpěv,“ vysvětlila Podobová. „Jsme ale přesvědčeni, že každý z účinkujících ze sebe vydá maximum, aby to byla nejen pro diváky, ale i pro ně samotné velká zábava a fantastická show plná ohromných výkonů.“ Podle Nového Času sáhli tvůrci show po neokoukaných tvářích, z nichž sestavili „pestrý koktejl talentovaných osobností s rozmanitými zkušenostmi, které zaujmou a budou tvořit vynikající atmosféru v obývácích diváků po několik nedělních večerů“.

Kromě Belohorcové, která je na promo fotkách pro výrazné líčení málem k nepoznání, se v pořadu objeví také komička Evelyn, tedy Eva Kramerová (30), jež nedávno zazářila v české romantické komedii LOVEní po boku Ester Geislerové (36) a Jakuba Prachaře (37). Také internetový komik Fero Joke (30), poslední výherkyně SuperStar Barbora Piešová (19), herec Dušan Cinkota (50) či dvě tváře slovenského seriálu Sestřičky (který vznikl, stejně jako jeho český remake Anatomie života, podle finského originálu Syke), Braňo Mosný a Kristýna Madarová.

VIDEO: Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! 

Video
Video se připravuje ...

Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
64 fotografií