Pokud se dá o někom říct, že je to skutečně renesanční žena, pak je to herečka a zpěvačka Eva Burešová, která aktuálně září v seriálu Slunečná. Kromě toho, že se věnuje natáčení v současné době nejúspěšnějšího seriálu, v němž ztvárňuje svéráznou statkářku Týnu, ještě sedí v porotě soutěže Tvoje tvář má známý hlas, účinkovala ve Zlaté masce, tančila v Roztančeném divadle, zpívá v muzikálu Cyrano, či koncertuje. Také představila fanouškům svůj nový diář, a chvíli co chvíli se chlubí na sociální síti snímky z právě focených reklamních kampaní. Zkrátka jde z práce do práce a vše se jí daří.

„Dnešek byl ve znamení Slunečné a dvou pracovních schůzek. Chystám totiž zase něco nového... pro maminky… i pro nemaminky. Hihi. Máte se na co těšit,“ lákala na instagramu své příznivce na nový projekt, na němž aktuálně pracuje. „Miluju svou práci, ale teď už postel, prosím…“ dodala, čímž tak trochu naznačila, že i ji někdy zběsilé pracovní tempo a neutuchající elán, co jí méně aktivní lidé mohou jenom závidět, vyčerpává.

„Od doby, co vás sleduji, tak máte samou práci a nové projekty… Mě by zajímalo, kdy si odpočinete,“ žasli nad ní ohromení fanoušci.

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů... Markéta Reinischová

„To mám už od třinácti. Jsem holt holka podnikavá. Aby se můj syn a má rodina měli dobře,“ vysvětlila půvabná brunetka obratem. Ostatně už v osmnácti letech se jí podařilo zazářit v pěvecké soutěži Česko Slovensko má talent.

Jenže to by nebyl instagram, kde se mnozí ukrývají pod rouškou internetové anonymity, aby si do Burešové někdo nerýpnul: „Věřím, že syn by se měl nejlíp, kdyby měl maminku taky víc doma,“ konstatovala suše jedna mladá žena. Burešová ovšem reagovala velice pohotově: „Syn má maminku doma každý den. Ale to vy asi nemůžete vědět, protože s námi nežijete.“

Evin pracovní diář je tak plný právě z toho důvodu, aby její syn Nathaniel (3) nestrádal. „Je spousta nadací pro matky samoživitelky, i já jsem jedna z nich, a jsem ráda, že nepotřebuji finanční pomoc od nikoho jiného, a že tedy i já mohu pomáhat dále. Nezlobte se na mne, ale příště si tyto komentáře nechte pro sebe. Nepřísluší vám hodnotit ničí život, jen ten váš vlastní,“ durdila se poté, co jí bylo vytknuto, že dítě je malé jenom jednou – a ona přitom chlapcovo dětství tráví na prknech, co znamenají svět, a před televizními kamerami. Naštěstí se ale našlo více fanoušků, co její činorodou povahu kvitovali.

VIDEO: Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
69 fotografií