Půvabná brunetka a zároveň vítězka České Miss z roku 2013 Gabriela Lašková na sociálních sítích oznámila, že se chystá nastoupit na mateřskou dovolenou. Důvodem je prý fakt, že kvůli velkému pracovnímu nasazení, které se snaží kombinovat s výchovou prvorozeného syna Benedikta (2), prostě nemá čas na sebe. V jiném stavu je sice už podruhé, a tak tentokrát ví, „do čeho jde“, přesto se však prý průběh její gravidity o dost liší od té první. „Kope ještě víc, než kdy kopal Ben, a nenechá mě skoro spát. Ale jsem za to vlastně vděčná, alespoň vím, že tam je,“ povzdechla si nastávající dvojnásobná maminka na instagramu.

„Tohle těhotenství mi tak strašně utíká, skoro bych řekla, že si to nestíhám pořádně užívat (co teprve fotit),“ postěžovala si. „Naštěstí mi bylo zle jen pár měsíců a až na nevolnosti v autě, občasných migrén a nekonečné únavy si nemůžu na nic stěžovat, naopak. Lítám kolem mých kluků a do práce a jen to rostoucí břicho mi připomíná, že budeme čtyři.“ A s pejskem jménem Hugo jich bude v domácnosti vlastně pět. Starat se o stále se rozšiřující rodinu je zkrátka velice náročné i pro takhle činorodou ženu, jakou je Lašková!

VIDEO: Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček?  

Video
Video se připravuje ...

Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček? David Turek, Jan Jedlička

„Ranní vysílání mi v těhotenství dává poměrně zabrat, tedy v kombinaci s dvouleťákem, a tak jsem se nakonec pro dobro miminka rozhodla odejít z obrazovek dřív, tento týden se tak na vás těším naposledy,“ zklamala své příznivce. Když čekala synka Benedikta, snažila se přitom vydržet ve vysílání co nejdéle a na mateřskou odcházela jenom pouhých pár týdnů před porodem. „Ještě se ale neloučím. Chtěla jsem tu jen chvilku věnovat miminku č. 2, na které se začínáme strašně moc těšit. Jak asi bude vypadat, láska naše malá…,“ zasnila se u něžné fotky, na níž ukazuje velké těhotenské bříško.

Nikdo z jejích fanoušků jí ovšem tohle rozhodnutí nevyčítá, naopak se všichni shodují, že zdraví budoucí maminky, která se aktuálně nachází v jedenatřicátém týdnu těhotenství, a pochopitelně i jejího děťátka je to nejdůležitější. Jenom adrenalinové přímé přenosy, které jí miminko zpestřovalo nečekanými kopanci, si teď Lašková v tomto nejkrásnějším období v životě každé ženy jistě mileráda na čas odpustí…

VIDEO: Lašková se chystá na Česko-Slovenský ples: Problém s chudou postavou!

Video
Video se připravuje ...

Lašková se chystá na Česko-Slovenský ples: Problém s chudou postavou! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
92 fotografií