„Řekla jsem si, že by to možná chtělo si udělat nějaký fotky s břichem, abych měla památku. A taky aby to druhýmu mrňousovi třeba nebylo líto,“ přiznala na instagramu představitelka sestřičky Aleny Veverkové v Ordinaci v růžové zahradě 2.

„Ovšem v době karantény to není zase taková sranda. Důležitý je to nevzdat, takže jsem se do toho pustila sama se svou kámoškou samospouští,“ popisovala Lenka u série humorných fotek, na nichž si opravdu na nic nehraje.

„Myslím, že naprosto vypovídají o mém 'jiném' stavu,“ naznačovala, že je trochu střelená, ale nestydí se za to. „Tak co už, tohle jsem prostě já a to dítko v břiše moc dobře ví, co si vybralo za matku, takže břicho zasypané pírkama a botičky v ruce snad ani nemohlo čekat,“ dodala s úsměvem Zahradnická, která už má doma holčičku Jasmínku (2,5). Zda se dívenka dočká sestřičky či bratříčka, zatím ale okatá herečka neprozradila.

Ta dokonce ve vtipu nabízela na sociální síti dalším dámám v požehnaném stavu, že je může také podobným stylem vyfotit. „Humor, to je lék na všechno! Případní zájemci o fashion těhu fotky, pište do zpráv.“ Podnikání se jí ale v této době asi nepodaří naplno rozjet. To ovšem Hedviku z nekonečného seriálu Ulice jistě ani trochu netrápí.

VIDEO: Lenka Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře

Video
Video se připravuje ...

Nová seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře Adriana Krátká/BPŽ

Fotogalerie
41 fotografií