Aplikaci Blesk.cz stahujte na Google Play a v App Storu.

Blesk Premium je váš průvodce rokem 2020

Jak se vám změní život v roce 2020? Komu a kde stát sebere peníze? Kdo dostane přidáno? Jak se nás dotknou změny v DPH? Jaké zvraty čekají řidiče? Jaké novinky nás čekají ve zdravotnictví? Blesk Premium vás provede úspěšně rokem 2020.

Vše z unikátní nabídky Blesk Premium najdete ZDE>>

Co dalšího jsme již exkluzivně přinesli

Kolik politici utrácí z našich peněz? Například poslední »výlet« prezidenta Zemana s družinou stál téměř 11 milionů. Pro Zemana je Čína klíčová země. Popisuje, jak svojí ekonomickou diplomacií přitáhl do Česka miliardové investice ze říše středu. Jenže ty nejsou ani zdaleka takové, jaké sliboval. Přesto hlava státu do Pekingu pořádá další spanilé jízdy.

V sekci Blesk Premium jsme přinesli exkluzivní dopis Davida Ratha, který nám poslal z vězení. Jeho znění bylo natolik obsáhlé, že jsme jej museli rozdělit na několik dílů. Napsal nám o tom, jaké má ve vězení podmínky, zda má nějaké speciální zacházení či režim.

Když zemřel Karel Gott a celý národ se s mistrem loučil, dojala všechny svým proslovem nad rakví v katedrále sv. Víta Jiřina Bohdalová. Pod vlivem těžkého okamžiku ve své řeči zapomněla starší dcery Karla Gotta, Dominiku a Lucii, které tím velice zarmoutila. Dominika se pak k tomuto obrovskému zklamání exkluzivně pro Blesk vyjádřila. 

Aplikaci Blesk.cz stahujte na Google Play a v App Storu