Letos v létě oznámily někdejší hrdličky ze StarDance Lucie Hunčárová a Emanuele Ridi rozchod po dvou letech vztahu. Fešný Ital si také nedávno postěžoval na zdravotní problémy, ale teď se zdá, že všechny starosti již hodil za hlavu a užívá si s novou láskou.

Krásnou hnědovláskou se Ridi pochlubil na sociální síti již před týdnem na fotce z rekreační oblasti Seiser Almv Jižním Tyrolsku. Oba jsou sice zachumlaní v teplých bundách, vypadají ale spokojeně.

Pravděpodobně se tak jedná o novou přítelkyni. A koho tentokráte Emanuele ulovil? Mladá slečna je Slovenka Sára Pichl, která má na svém instagramu uvedeno, že pracuje pro firmu prodávající bytové parfémy.

Ostatně i ona už si sociální síť začala plnit důkazy o tom, že s Ridim strávila minimálně dovolenou. Jedna fotka z Alp, druhá přímo s Italem a do třetice v instastories záběr z restaurace Manu v Praze, která samozřejmě nepatří nikomu jinému než televiznímu kuchaři. A jelikož se z hor vrátila ve stejnou dobu jako on sám, asi to nebude zrovna náhoda.

Ten přitom velmi podobným stylem kdysi propálil i předtím utajovanou lásku ke své taneční partnerce ze StarDance Lucii Hunčárové. Nejprve se tvářili jen jako kamarádi, ostatně tehdy měla blondýnka čerstvě po rozchodu s tanečníkem Janem Onderem (34). Jenže oba milenci pak přidávali na instagram podobné fotky z dovolené z Horní Adiže. A pak už bylo marné zapírat...

VIDEO: Kuchař Ridi se ztrácí před očima: Vážné zdravotní problémy po rozchodu!

Video
Video se připravuje ...

Kuchař Ridi se ztrácí před očima: Vážné zdravotní problémy po rozchodu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií