„Mám pár připomínek, ale jinak nic, mám ráda život čím dál tím víc. Když to přepočítám, jsem šťastná, až to bolí. Nic si nevyčítám, můj život na lásce stojí,“ je jeden z pozitivních rýmů nejnovější písničky Lucie Bílé, která zazní na jejím albu Ta o mně. Deska, co ještě voní novotou, vznikla v bratislavském studiu Littlebeat a autorsky se na ní podíleli jak čeští, tak i slovenští autoři. „Chtěla jsem natočit cédéčko o věcech, které prožívám,“ vysvětlila okatá pěnice na svém slavnostním křtu.

„Jsou tam podle mě velice zdařilé písničky, možná sem tam i nějaká s troškou smutku, ale život není jen o tom hezkém. Dělali jsme na něm tři roky, vybíralo se ze čtyřicítky písniček, z nichž vzniklo třiadvacet demonahrávek, a na desce je třináct těch nejlepších. Kdybych vše shrnula, tak tohle album je v mé dosavadní kariéře pro mne zcela nejosobnější,“ vysvětluje mnohonásobná držitelka ocenění Zlatý slavík.

Tři songy jí přímo na tělo složil známý zpěvák Marek Ztracený (34), jenž se po novém roce chystá na velkolepý koncert v O2 areně. Bílá mu po svém křtu poděkovala zprávou, v níž ho nazvala úžasným autorem, a on se tím okamžitě pochlubil na sociálních sítích. „Dovolil jsem si sdílet tu krásnou zprávu, ne proto, abych si masíroval ego (i když, lhal bych, kdybych tvrdil, že mě to ani na chvíli nenapadlo), ale spíš protože je strašně příjemný vidět, že někdo tak úspěšný jako Lucka je stále tak pokorný, milý a udělá si chvíli na to, poděkovat a napsat pár hezkých slov,“ svěřil se na instagramu.

S talentem Ztraceného nebyla spokojená jenom Bílá, ale i její partner Radek Filipi (36), jemuž byl jeden z hitů z „dílny“ Marka Ztraceného věnován. Konkrétně jde o skladbu Protože. „Hodně mile mě překvapilo, že jedna z písniček vznikla jako dárek k mým narozeninám. Dostal jsem ji přesně v ten den, na který připadly, a byl a jsem z ní nadšený. Je prostě nádherná, stejně jako všechny ostatní, které na tomhle albu o životě a lásce jsou,“ svěřil se urostlý svalovec, kterého Bílá hrdě nazývá „testosteronovým andělem“ a nově o něm prý hovoří i jako o doživotním partnerovi.

VIDEO: Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky „čistá“! Čeho se kvůli partnerovi vzdala?

Video
Video se připravuje ...

Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky „čistá"! Čeho se kvůli partnerovi vzdala? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
77 fotografií