Sešli se už po ránu v café baru za rohem televize Prima. Sami dva a pěkně v tichosti. Podle svědků spolu sice něco řešili slabou hodinku, muselo to mít ale grády.

Jindy „vyzenovaný" Voříšek se sem tam chytil i za hlavu. Pak se rychle políbili a rozloučili. „S Markétou jsme se nikdy nepřestali vídat, ani po mém přestupu na Primu. Naposledy jsme se viděli před létem. Jasně že teď toho bylo k povídání víc než dost. Jsem rád, že spolu budeme zase pracovat v jedné redakci,“ okomentoval tajné rande Voříšek, který s Fialovou hlásil Televizní noviny na Nově.

Na to, že budou po pěti letech zase pod křídly jedné televize, se těší i Markéta. „S Karlem se vídáme pravidelně a vždycky si máme co říct,“ řekla Blesku Markéta, kterou ve Střepinách na Nově nahradí Michaela Indráková, rozená Šmídová (33).

Bývalá moderátorka Střepin se totiž nově stane stěžejní tváří nového zpravodajského projektu CNN Prima News. „Jsme přesvědčeni, že bude významnou a výraznou posilou v týmu,“ sdělil Blesku Marek Singer, generální ředitel FTV Prima. „Moje profesní kariéra začala kdysi právě na Primě. Příležitost být u startu CNN Prima News v České republice je pro mě velmi lákavá. Moc se na to těším,“ svěřila se Fialová.

VIDEO: Karel Voříšek je v nevídané kondici! Co pro to dělá? 

Video
Video se připravuje ...

Karel Voříšek je v 53 letech v nevídané kondici! Co pro to dělá? David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
23 fotografií