Podlomené zdraví Karla Gotta fanouškům nedá spát. Vlastně celá republika a patrně i Gottovi němečtí fanoušci se strachují, jak to se slavíkem bude dál. Co přijde příště? Naposledy se zpěvák léčil s akutním zápalem plic. Vzhledem k oslabené imunitě jsou jeho zdravotní problémy bohužel více než časté.

Když už to ale vypadalo, že se Mistr dostává po malých krůčcích do formy, byl podle deníku Expres.cz přistižen v pondělí v odpoledních hodinách před Všeobecnou fakultní nemocnicí v Praze na Karlově náměstí, jak vystupuje z auta. Z něj mu pomáhala manželka Ivana (43), která seděla za volantem vozu.

Spolu s Ivanou nechyběly ani obě jejich dcery Charlotte Ella (13) a Nelly Sofie (11). Ty ale čekaly v autě, zatímco Ivana zmizela s Karlem uvnitř nemocnice. Zhruba po hodině vyšla Gottová z budovy, ovšem sama. To znamená, že slavík zůstal uvnitř… Podle slov Gottovy mluvčí Anety Stolzové může být ale národ v klidu. Oblíbený zpěvák je na tom v současné době lépe a v nemocnici setrvávat nemusí. „Pan Gott absolvoval v nemocnici pravidelné ambulantní vyšetření, hospitalizován není,“ prozradila pro Expres.cz Stolzová, čímž dala jistě fanouškům naději, že slavík bude v rámci možností zase zdráv a plný života.

VIDEO: EXKLUZIVNĚ: Dominika Gottová přiletěla do Prahy! Takhle se vítala s mámou!

Video
Video se připravuje ...

EXKLUZIVNĚ: Dominika Gottová přiletěla do Prahy! Takhle se vítala s mámou! David Turek

Fotogalerie
34 fotografií