Zpěvák má natolik citlivé a zápalem plic poškozené dýchací cesty, že by teď pro něj jakákoliv cesta letadlem k moři představovala vražedný hazard. „Holky ještě k moři pojedou, ale bez táty! Ten musí zůstat tady a dávat se do pořádku,“ řekl Blesku zdroj z okolí zpěváka. „Ivana zůstane s ním!“ dodal.

S Charlottkou (13) a Nellinkou (11) by tak měla na další dovolenou odletět jen babička Blanka (67).

Relax v roubence

Gott ještě před dvěma týdny pravidelně docházel do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí. „Ivanka ho denně vozí do nemocnice, kde mu mění krev a dávají mu různé kapačky,“ řekl Blesku zpěvákův kapelník Pavel Větrovec (70). Poté, co zápal plic ustoupil, se Karel podle informací Blesku přesunul na rodinnou roubenku v Doubici. Tam by měl o víkendu přijmout hned několik návštěv, mimo jiné právě Větrovce s dary, jež za něj přebral na festivalu Benátská!, který Slavík na poslední chvíli zrušil.

Další prohlídky

Po neděli pak Slavík znovu zamíří do Prahy za svými doktory. „Pan Gott dál pravidelně dochází na ambulantní vyšetření a kontroly, v rámci kterých lékaři sledují jeho celkový zdravotní stav,“ řekla Blesku zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová (37).

VIDEO: Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
40 fotografií