Už to vypadalo, že se Karel přímo na své narozeniny vůbec neozve a raději si je bude užívat v kruhu rodinném a ukrytý před zraky veřejnosti. Jenže nakonec co Mistr nevydržel a sdílel na sociální síti fotku i se vzkazem. 

„Dnešní den je pro mne slavnostní. Jsem šťastný díky vám!" napsal v příspěvku zveřejněném v neděli odpoledne na facebooku i instagramu a pochlubil se snímkem ze své přísně tajné oslavy. 

Na něm je oděn ve fialové košili a na tváři má široký úsměv. Není divu, že po stranách fotky tvoří dekoraci barevné balonky. A před sebou má Gott nádherný dort, tématicky vytvořený v motivu Slavíka. Jako by tam měl vystavenou svou voliéru populárních ocenění. V čele vévodí jeden obří Slavík a po straně pak ještě krabice s dalším oceněním. A to všechno se dá sníst. „Tak tomu říkám dort!" pochlubil se na sociální síti umělec, kolem nejž jsou ještě na stole pugéty rudých růží.

Kolem jsou další květiny a v pozadí je vidět tráva. Na další fotce plocha zelené trávy. Podle všeho tak Gott své narozeniny oslavuje někde na zahradě. Otázkou je, kdo všechno mu tam dělá společnost. Jistě je mu po boku manželka Ivana (43) a jejich dvě dcery Charlotte Ella (13) a Nelly Sofie (11).

Ovšem podle zjištění Blesku za ním nepřijede dcera Dominika (46), která žije dlouhodobě v zahraničí a i s manželem by otce v Česku měla navštívit až na konci měsíce. Další Karlova nemanželská dcera Lucie je pak údajně na dovolené se svými dětmi. Zpěváka tak pravděpodobně čeká ještě další mejdan... 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Dnešní den je pro mne slavnostní. Jsem šťastný díky vám! 🎂🥂❤️

Příspěvek sdílený Karel Gott (@officialkarelgott),Čec 14, 2019 v 5:13 PDT

Zanedlouho Slavík na svém instagramu ukázal, jak má i ve svém věku pružné tělo. Zveřejnil totiž krátké video, na němž je vidět, jak Slavík hraje ping pong před obrazovkou, na níž probíhá tenisové utkání - mužské finále Wimbledonu. „I v 80 je třeba udržovat se ve formě," připsal Gott a fanoušci se nestačí divit... 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I v 80ti je třeba udržovat se ve formě 💪🏓🎾

Příspěvek sdílený Karel Gott (@officialkarelgott),Čec 14, 2019 v 8:17 PDT

VIDEO: Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií