Česká televize se rozhodla umělci vzdát hold pomocí speciálního večera v desáté řadě taneční show StarDance. První večer se hvězdní tanečníci, mezi nimiž se objeví například moderátorka Nora Fridrichová (41) či youtuber Karel Kovář (22) alias Kovy, budou asi spíše oťukávat, ale hned druhý vysílací večer s podtitulem „Pocta legendě“ je čeká nelehký úkol – zatančit na jednu z písní Karla Gotta!

„Pomocí těch nejlepších skladeb si připomeneme pěveckou hvězdu spojující všechny generace,“ prozradil pro Super.cz o narozeninovém dárku pro Slavíka dramaturg StarDance Jan Potměšil, i když zatím neodtajnil, na které ze slavných písní se mohou diváci těšit. „Repertoár Mistra nabízí desítky hitů, ze kterých můžeme vybírat muziku k jednotlivým tancům. K dispozici máme široký a inspirativní hudební prostor,“ mlžil zatím Potměšil.

Z takové pocty bude mít jistě Karel velkou radost. Zatím ale zůstává otázkou, zda bude podívané sám nějakým způsobem přihlížet. Ať se již usadí před televizní obrazovku, nebo se snad vypraví rovnou do tanečního sálu, aby měl výkony soutěžících z první ruky. Televize by mu jistě místo v první řadě zajistila, kdyby měl zájem.

Co se týče tanečních párů, odtajněné už jsou téměř všechny, konkrétně devět z deseti. Jenže s odhalením posledního páru StarDance zatím televize dost otálí. Mělo by se prý jednat o muže… Fanoušci Mistra by jistě jásali, kdyby byl posledním účastníkem on, ovšem to vzhledem k jeho věku a zdravotnímu stavu není pravděpodobné. Budeme se tak muset prozatím nechat překvapit… 

VIDEO: Z pocty ve StarDance jistě bude mít Karel radost! Co ale asi řekne na dárek od Milana Drobného?

Video
Video se připravuje ...

Drobný zveřejnil svůj dárek Gottovi: A poslal mu mafiánský vzkaz! Petr Macek, David Turek

Fotogalerie
55 fotografií