Herec Ivan Vyskočil po operaci kyčle zhubnul šest kilo, a nyní se snaží získat ztracenou kondičku pravidelnými rehabilitacemi, jízdou na rotopedu a tréninku na gymnastickém míči. „Víte, užil jsem si takové menší martyrium. Když mě před pár lety pan profesor Váchal zrentgenoval, mrknul na snímek a řekl: 'No, kyčle jsou na…'“ směje se s odstupem času Vyskočil, kterému však předtím do smíchu rozhodně nebylo. „Ptal se, která bolí víc a kterou začneme, a bylo rozhodnuto. Nejprve šla na řadu levá a teď jsem po operaci pravé, ale už to jde docela dobře, chystám se do lázní.“

Problémy s kyčlemi měl už delší dobu, takže se na operaci prý vlastně i těšil. Konečně se tak alespoň zbavil dlouhodobé bolesti. Liboval si, že má kolem sebe jenom ty správné lidi – do nemocnice za ním totiž chodila na návštěvy nejenom přítelkyně Romana (31), s níž je už dobrých deset let, jeho děti a jeho přátelé, ale i bývalá partnerka Anife (45), se kterou má podle všeho ještě stále velice pozitivní vztah. Doma se pak na něj těšila ještě roční fenka Bibiana.

„Mít tak skvělé zázemí je další trumf proti neduhům. Byly chvíle, kdy mi, ještě před první operací, bylo hodně ouvej. Romana mi musela pomáhat třeba zdolat i jeden nebo dva schody. Teď už se cítím líp. Berle sice ještě nějakou dobu budou mým nepostradatelným doplňkem, ovšem těším se, až jim dám vale,“ nemůže se už dočkat Vyskočil, jenž se honosí státním vyznamenáním od prezidenta.

Diváci, kteří ho byli zvyklí vídat v seriálu Ulice, si mohou oddychnout – Vyskočilova postava z něj, ani přes hercovy zdravotní problémy, nezmizí. „Počítám, že už tento týden vyrazím i do ulice. Do té s malým ‚u‘ chodím běžně, teď naskočím zase do té s velkým,“ přislíbil představitel dědy Josefa Koláře.

VIDEO: Vyznamenaný Vyskočil: Kontroverze mě překvapila, byla to záminka proti Zemanovi!

Video
Video se připravuje ...

Vyznamenaný Vyskočil: Kontroverze mě překvapila, byla to záminka proti Zemanovi! Petr Macek, Blesk

Fotogalerie
37 fotografií