Vyskočil totiž stále neví, kde si ocenění vystaví. „Ještě jsem pro to místo nenašel, mám to doma. Přiznám, jsme na to pyšnej,“ říká. „Udělal jsem toho tolik v Herecké asociaci, pro kolegy cedil krev, abychom jim vyjednali u producentů lepší podmínky, ale na to každý rád zapomíná. Jsem rád, že si toho pan prezident všimnul.“ 

Video
Video se připravuje ...

Co udělal Ivan Vyskočil s metálem od Zemana? Překvapil s ním milou v posteli! Petr Macek, Blesk

Vzrušenou debatu, kdo a jestli si uznání zaslouží, která letos byla okolo něj, Jiřího Krampola (80) a hlavně jeho synovce Michala Davida (58), prý nechápe. „Umělecké hodnoty se nedají měřit, není to, kdo dál doskočí, a každému se holt líbí něco jiného. Potěšila mě Marta Kubišová, která by mohla být zahořklá, a ta řekla, že Michal je vynikající zpěvák a že to měl dostat už dávno,“ krčí Vyskočil rameny s tím, že si kontroverzi nebere osobně. „Myslím, že to spíš byla zástěrka pro ty, kteří nemají rádi Zemana. Nemám rád jeho, proto ani ty, které vyznamená, ať to byli lékaři, mrtví vojáci nebo umělci – po těch se sveze nejsnáze,“ myslí si herec, který má za sebou na sedmdesát filmů.

Osobně se prý setkal většinou s pozitivními reakcemi. „Volali mi i kolegové, které jsem dlouho neviděl. Ale v tý naší branži vám málo kdo řekne něco do očí,“ dodává.

VIDEO: Vyznamenaný Vyskočil: Kontroverze mě překvapila, byla to záminka proti Zemanovi!

Video
Video se připravuje ...

Vyznamenaný Vyskočil: Kontroverze mě překvapila, byla to záminka proti Zemanovi! Petr Macek, Blesk

Fotogalerie
38 fotografií