Jak již Blesk informoval, Slavík hodlá své velké jubileum oslavit již s předstihem. Ačkoliv je narozen 14. července, jeho tajná oslava se bude konat již tento pátek, tedy 21. června. Pozvána byla do Divadla Na Jezerce plejáda známých osobností, například Helena Vondráčková (71), Jitka Zelenková (68), Karel Šíp (74) či Pavel Zedníček (69). Mejdan navíc pomáhá organizovat Gottovým i herečka Jiřina Bohdalová (88).

Teď ale nově vyšlo najevo i to, jaký tajný dáreček si osobnosti pro oslavence připravili. Karlův blízký přítel Michal David totiž podle informací webu eXtra.cz přišel se skvělým nápadem a složil speciální píseň na počest Mistra, kterou mu zazpívá hned několik interpretů.

„Co jiného by tenhle hitmaker mohl dát jako dárek než písničku? Ale pojal to ve velkém. Bude v ní spousta zpěváků, které Karel během cesty životem potkal,“ tvrdí zdroj eXtra.cz a rovnou připojil i několik známých jmen. „Od těch nejstarších parťáků po ty, které zná třeba jen deset let. Chybět nebude například sám Míša, Marek Ztracený, Monika Bagárová nebo Markéta Konvičková. Podílejí se na tom desítky lidí,“ dodal zdroj.

Celá akce s písničkou by navíc měla být pro jubilanta překvapením. Kromě zpěvu ho čeká také představení, které bude sledovat z první řady hlediště. Posléze bude mít jistě čas si se známými a kamarády popovídat. Už teď je ale jasné, že na akci nebude vítaný zpěvák Milan Drobný (74), s nímž se Slavík nedávno ošklivě pohádal mimo jiné kvůli jeho výrokům o manželce Ivaně (43).

Kniha Náš Karel je k dostání za 59 Kč a lze ji objednatna internetu.

5739835:gallery:true:true

VIDEO: Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou 

Video
Video se připravuje ...

Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou David Turek

 

Fotogalerie
58 fotografií