Timo od té doby zveřejňuje na facebooku jeden depresivní status za druhým. A jedním zaútočil i na svou rodinu! Bývalý člen slavné finské metalové skupiny Stratovarius byl naštvaný už ve chvíli, když ho do blázince Dominika a jeho vlastní dcera Nina přivezly. A teď si přisadil: „Něco se stalo v mé rodině, čí je to práce, že jsem tady?! To je nějaká čistka?“ stojí v jeho statusu.

S kým si vyřizuje účty? S manželkou, která sama psychicky vyčerpaná, už dál nemohla jeho ataky nemoci snášet? „Nechci to komentovat,“ odpovídá na dotazy Blesku Dominika.

Timovy výkyvy mezi mánií a depresí už se podle ní nedaly znovu zvládat, a proto ho odvezla na léčení. „Snad mu tam pomohou...“ doufá Gottová. Podle toho, co její muž křičí ven skrze sociální sítě, se to ale doktorům asi moc nedaří. „Vzdávám to!“ zní jeden z jeho statusů.

Tolkki ve svých veřejných prohlášeních slibuje, že pokud se mu uleví, vyrazí s kapelou na světové turné. Začal dokonce shánět kontakty na promotéry v několika zemích. Jestli je to záchvat mánie, nebo to myslí vážně, ukážou až další měsíce.

VIDEO: Karel Gott: Bál jsem se, že své dílo nedokončím! Mé dny byly sečtené!

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Bál jsem se, že své dílo nedokončím! Mé dny byly sečtené! Lukáš Červený

Fotogalerie
49 fotografií