Mělo to být dojemné gesto od královny dětských srdcí pro krále české hudby, ale úplně se to nepovedlo. Na svém instagramu sdílela Dáda Patrasová snímek ručně psaného přání pro Mistra k jeho narozeninám. „Milý Karle, k Tvým zítřejším narozeninám Ti přeji vše nej!!!! S láskou Tvoje Dáda," znělo v blahopřání, ke kterému doplnila polibek a srdíčko. 

Dáda si ovšem neuvědomila, že Gott slaví narozeniny až za měsíc! Zpěvačku a herečku na to upozornili až fanoušci. „Karel má narozeniny až 14. července, ne zítra," objasnila Dádě jedna z fanynek. „OMG!" dokázala ze sebe jen vysoukat Patrasová. Po pár hodinách radši zpěvačka celý příspěvek smazala.

Jejího "přešlapu" si samozřejmě všimli všichni fanoušci, ale vůbec jim to nevadilo, ba naopak! Gottovi závidí a po Dádě vyžadují zaslání podobných přání. „Ohh, mohu také dostat takové přání? A s dodáním osobně," prosí Dádu jeden z věrných obdivovatelů. 

„Tohle bych si také přála. Jestli mi chcete udělat radost, můžete něco takového poslat 12.7.," žadoní další. A opakovaně se v komentářích objevovaly zprávy typu: „Kéž bych byl Karel."

NOVOU KNIHU O GOTTOVI "NÁŠ KAREL" MŮŽETE OBJEDNÁVAT ZDE!!!

5739835:full:true:true

VIDEO: Dáda Patrasová: Milenec Vito mě podržel, manžel Felix potopil! 

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová: Milenec Vito mě podržel, manžel Felix potopil! David Turek

Fotogalerie
108 fotografií