O jeho páteční narozeninové oslavě si už několik týdnů štěbetají vrabci na střechách. „Na tu oslavu telefonicky či v SMS zprávách zvala za Karla jeho manželka Ivana, která je hlavní organizátorkou celé párty. A každého z hostů žádala, aby si informaci nechal pro sebe. Ale tohle se prostě utajit nedá,“ řekl přímo zdroj ze Slavíkova okolí.

Zpěvákův management každopádně k páteční akci, kterou pořádá, než se všichni rozjedou na prázdniny, odmítá cokoli říci. A jak bude oslava pojata? Gotta nejprve v divadle čeká představení, které bude sledovat z první řady.

Z jeviště mu kolegové popřejí písněmi i vtipnými scénkami. Vystoupit mají např. hvězda Jezerky Jiřina Bohdalová (88) či letitá Karlova kolegyně Jitka Zelenková (69). Pak začne párty. „Pít se bude plzeňské pivo a moravské víno a k jídlu bude mimo jiné nachystané grilované prase,“ prozradil nejmenovaný zdroj. 

Původně chtěl Karel 14. června oslavit své osmdesátiny s kolegy a fanoušky na megakoncertu v pražské O2 areně. Ten ale už letos v lednu kvůli své velmi oslabené imunitě zrušil. Jediný koncert, který ho v období narozenin čeká, tak bude 25. července vystoupení na hudebním festivalu Benátská!.

Kdo také dostal pozvánku?

Prezidentova gratulace až v létě

Před dvěma týdny v rozhovoru pro rádio Frekvence 1 prezident Miloš Zeman (74) řekl, že bude Gottovi k letošnímu jubileu gratulovat. Na páteční párty ale nezamíří. Podle informací Blesku hodlá zpěvákovi popřát až v létě a soukromě.

S nejbližší rodinou pak hodlá zpěvák narozeniny zapít, až je bude opravdu mít – tedy v neděli 14. července. Podle informací Blesku je jednou z variant velká sešlost ve zpěvákově roubence v Doubici.

Kniha Náš Karel je k dostání za 59 Kč a lze ji objednatna internetu.

5739835:gallery:true:true

VIDEO: Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou 

Video
Video se připravuje ...

Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou David Turek

 

Fotogalerie
50 fotografií