„Co mám na to říct? Jsem z toho otrávená a můžu mít vztek jenom na sebe. A to je to nejhorší,“ řekla Blesku herečka. Víc než tučná pokuta ji trápí, že nemůže tak dlouho usednout za volant.

Jsem blbá!

„Tak stopadesát tisíc hodně zabolí, ale ten řidičák? To je hrůza. Na autě jsem celý život závislá,“ prozradila Patrasová. Místo mercedesu teď bude muset jezdit MHD. „To se nedá nic dělat, když jsem blbá! Jezdit taxi dennodenně by se mi pěkně prodražilo,“ uznala Dáda.

Momentálně přemýšlí, jak naloží se svým nabořeným vozem. „Je teď v Kyjově, kde ho opravuje manželův kamarád. Potom s ním ale čas od času musí někdo jezdit, vždyť rok stání už auto úplně zhuntuje. Musím tohle nějak vyřešit...“ svěřila Blesku.

Jako blecha

Na přemýšlení má teď Dáda spoustu času, protože kvůli nehodě přišla také o kšefty. Jedinou radost jí teď podle jejích slov dělají vnuci - sedmiletý Felix a dvouletý Rafael řečený Fík, které teď právě hlídá. „Když mi je syn Felix přiveze, jsem šťastná jako blecha,“ poznamenala Patrasová.

Osudná jízda


Nehoda se stala 26. prosince 2018 kolem čtrnácté hodiny na pražských Vinohradech, kdy herečka jela na představení muzikálu Sněhová královna. Krátce po bouračce nadýchala 2,5 promile a krevní testy posléze naměřily něco málo přes dvě. Řidič z nabouraného vozu okamžitě utekl, policii se ho ale podařilo chytit. Později se ukázalo, že je to mezinárodně hledaný zločinec z Ukrajiny.

 

Fotogalerie
44 fotografií

 VIDEO: Vánoční nehoda Dády Patrasové: Jděte do hajzlu, křičela

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz