„Jela jsem na motorce z Hà Nội do Ho Chi Minh City (Sài Gòn), za nás oba. Měli jsme spolu tu cestu strávit smíchem, místo toho jsem ji strávila tím, že jsem se snažila zpracovat tvou smrt,“ napsala k fotce, na které se tulí v náruči Tima Berglinga, jak znělo civilní jméno populárního DJ, společně se svým synem Lukou. Je to snímek plný lásky... „Nikdy na tebe nezapomenu. Ale půjdu dál,“ dodala. Zdá se tedy, že se s nečekaným odchodem svého životního partnera konečně vyrovnala a po osmi dlouhých a smutných měsících je znovu připravená naplno žít.

Nebohá modelka se ocitla ve velice těžké životní situaci, zejména poté, co až po tragické smrti slavného DJ vyplulo na povrch, že spolu již léta žijí a že on dokonce vychovával syna Kačerové, jako by byl jeho. Dvojice údajně chtěla svůj poměr odhalit světu až ve chvíli, kdy se dočkají vytouženého společného miminka. Mladý umělec totiž miloval děti a přál si mít velkou, láskyplnou rodinu. Místo idylky se však ve skrytu duše potýkal s mnoha problémy, i s těmi zdravotními, a také s četnými závislostmi, které nakonec nešťastně vyřešil v dubnu roku 2018 brutální sebevraždou – podřezal si totiž hrdlo střepem.

Nádherná Kačerová několik měsíců po jeho skonu na sociálních sítích přiznala, že je její duše zlomená a nesnesitelnou bolest ze ztráty blízkého člověka otupuje nejrůznějšími způsoby: „Adrenalinovým sportem, alkoholem, sexem. Pokouším se naplnit tu prázdnotu v mém srdci místo toho, abych dala projev citům. Ale pravda je, že ten smutek nezmizel. Ještě víc se prohloubil,“ svěřila se sto třiceti tisícům svých followerů modelka, která si prý ještě stále doma uchovává Aviciiho osobní věci…

Video
Video se připravuje ...

Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě! Blesk TV

Fotogalerie
48 fotografií