V děkovné řeči připomněl divákům, že se s Českou televizí neloučí, že určitě by se rád zúčastnil ještě jiných pořadů jako AZ-kvíz a Křesťanský magazín. „A samozřejmě budu čekat na tvou chybu,“ ukázal na moderátora pořadu Marka Ebena.

Na okamžik ho tím rozesmál, ale někteří diváci se toho chytli. „To mi ulítlo, jak jsem byl ve stresu a nevěděl jsem, co mám říkat a nechtěl jsem být smutný, tak jsem řekl tohle. Ale Marek samozřejmě chyby nedělá. Tímto se omlouvám Markovi Ebenovi a všem, kteří ho mají rádi. Omlouvám se,“ vzkázal moderátorovi i divákům ve videochatu České televize.

Jiní diváci se zase zajímali o to, co mu při závěrečném loučení zprávařka Daniela Písařovicová tak dlouho šeptala do ucha, když ho objímala. „Ona sice dělá ve zprávách, ale strašně šišlá, takže já to fakt nevím. Tam se ozývalo jen ššššššš. Rád bych se to sám dozvěděl. Měla by si dojít k logopedovi,“ dělal si Genzer z Písařovicové legraci.

Během otázek a odpovědí také prozradil, kdo je jeho favorit na vítězství. „Já bych to přál Jirkovi Dvořákovi,“ přiznal. Na ostatní otázky odpovídal svým typickým humorem. Jeho reakce na to, že ze StarDance vypadli, byla taková, že horší by bylo, kdyby vypadl proud. Nebo že jeho nejoblíbenější tanec je break-dance, kdy se může válet po zemi a pořád je to tanec.

Zavtipkoval i na téma, kdy skončil kvůli bolestem na kapačkách. V sobotu mě poprvé nic nebolelo a takhle to dopadlo,“ shrnul bývalý tanečník svůj sobotní výkon. Ve StarDance se ale s Janou Zelenkovou ještě ukážou v závěrečném díle.

LESK: Plekanec přišel o miliony! A Genzer se omluvil Ebenovi za StarDance!

Video
Video se připravuje ...

Plekanec přišel o miliony! A Genzer se omluvil Ebenovi za StarDance! Luboš Procházka, Ales Brunclik

VIDEO: Genzerova tanečnice ze StarDance: Je nevýhodou, že byl tanečník!

Video
Video se připravuje ...

Genzerova tanečnice ze StarDance: Je nevýhodou, že byl tanečník! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
47 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva