S manželem, režisérem Biserem A. Arichtevem (41) se konečně rozhoupala k tomu, že by pět let po svatbě založili rodinu. „Je to víc než půl roku, kdy jsem zvažovala, jestli se pokoušet o miminko, nebo o tanec,“ přiznala otevřeně herečka.

„Volila jsem jednodušší variantu. StarDance. Teď musím přiznat, že bych za zhruba dva měsíce radši byla máma, než si stoupla v přímým přenosu před lidi s něčím, co vůbec neovládám,“ lituje dnes svého rozhodnutí Veronika.

„Únava, počítám, bude podobná, chyby, nekoordinovanost pohybu, laktační psychóza a obavy z dalšího dne taky. Ale s miminem se nikde prezentovat nemusím,“ svěřila se hvězda První republiky, které se manžel snaží pomáhat ze všech sil. Aby ji co nejvíc podpořil, dokonce odřekl práci na Slovensku. Arichteva je prý na tanec totální dřevo.

Dítě je ale podle režiséra v každém případě v plánu.

Video: Hvězda První republiky Arichteva (32): Těhotenství odkládám, jdu do StarDance!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda První republiky Arichteva (32): Těhotenství odkládám, jdu do StarDance! Tereza Kühnelová

Fotogalerie
46 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva