Příbuzní v prvních řadách a přátelé z hudební branže i mimo ni se v pátek v poledne sešli ve velké síni strašnického krematoria, aby dali poslední sbohem houslistovi Františku Kacafírkovi, který působil jako dlouholetý host v kapele Tři sestry. Lou Fanánek Hagen, frontman svérázné hudební formace, se ale se zesnulým kamarádem nepřišel rozloučit.

Video
Video se připravuje ...

pohřeb Kacafírek Petr Soukup, Hana Hoschlová

Nemohl jsem se zúčastnit z osobních důvodů, ale nezlobte se, já se o tom nechci vůbec bavit,“ řekl Blesk.cz velmi smutný frontman kapely Fanánek Hagen.

Jako vyjádření úcty a smutku nechala kapela vedle rakve Kacafírka vystavit obrovský věnec ve tvaru kosočtverce ze zelených listů, uprostřed byl další kosočtverec se třemi pruhy uprostřed z červených růží. Právě to je znak punkrockové kapely.

Na poslední rozloučení přišlo tolik známých a kamarádů, že se sotva vešli do smuteční síně. První řady zaplnili příbuzní, kteří smrt Kacafírka velmi oplakali.

Mezi hosty byli také někdejší lamač dívčích srdcí Radek Tomášek, nechyběla ani kompletní kapela Zelenáči, rozloučit se přišel také kreslíř Rychlých šípů Marko Čermák nebo bubeník Jan Žižka či Milda Totter.

Fotogalerie
19 fotografií