Kdo nenapsal kuchařku, jako by nebyl, navíc žravý český čtenář je kuchařkami doslova posedlý, takže vydat knihu receptů je v Česku zlatý důl. A když kuchařku vydal už i nekuchař Láďa Hruška, proč by jednu nemohla dát dohromady také kapela Tři sestry, byť je expertem hlavně na nápojový lístek (Dám si sedm piv a jednu zelenou).

Frontman sester Fanánek přiznal, že sám kuchařským uměním příliš nevládne. Ale nevadí. „Rád jím, to jo, ale když už si něco musím učmuchtit, tak večeři a nesmějí v ní chybět vajíčka. S nimi zkonzumuji v pohodě i zeleninové saláty, ale mňamky světového kalibru nezvládám,“ přiznal agentuře HerminaPress Fanánek, který s celou kapelou novou kuchařku s názvem Tři sestry, naše první kuchařka pokřtil.

Všichni členové zmíněné skupiny mají v knize své místo. „Já, jak jsem řekl, moc nevařím, tak jsem připojil do kuchařky své zážitky. A některé jsou opravdu zajímavé. Třeba své 18. narozeniny jsem oslavil s partou kumpánů se sudem piva a pečeným psem na česneku. Nevyrobil jsem tuhle pochoutku sám, ale úpravy se ujal hostinský ze Statku, pan Klimek. No dobrota to byla veliká, ale od těch dob jsem už nic podobného nejedl, takže snad tahle má mladická neřest je už promlčena. Ovšem recept jsem do knížky pro případné zájemce dal,“ dodal Lou Fanánek Hagen, který nyní může očekávat salvu kritických reakcí z řad ochránců psů. Snad Fanánka budou brát s nadhledem, sám zpěvák totiž psy miluje, a dokonce je sám chová...

Fotogalerie
6 fotografií