Filip Vaněk, který obléká mnoho českých celebrit, uspořádal se svými nejbližšími pořádný mejdan. O zábavu se postarali především známí vymetači večírků jako Petra Faltýnová či Leoš Mareš. Ten daroval homosexuálovi Filipovi lék proti alergii na ženy a společně s Petrou mu pak přinesli dva dorty.

Při krájení dortu se ale Leošovi udělalo nejspíš teplo, když si za něj Vaněk stoupnul a zezadu se na něj pořádně natlačil. Mareše rázem přešel úsměv na tváři. Raději pak utíkal za svou milou, se kterou se pokoušel schovat pod stůl. Rozdováděná Petra si ale neuvědomila, že dřep v krátkých šatech, nemůže dopadnout jinak, než vykouknutými kalhotkami.

Modelka Pavlína Němcová dorazila se svým ženatým přítelem Milanem Vopičkou, který psal Filipovi horlivě přání na láhev šampaňského, Dominika Mesarošová se poslušně držela svého milence a Aneta Vignerová přišla opět sama bez Tomáše Ujfalušiho.

Filip Vaněk měl ten večer tulící náladu a nejdříve koketoval s Marešem, pak se ale rychle přitiskl ke svému příteli, kterého později náruživě zulíbal.

Video
Video se připravuje ...

Narozeninová party stylisty Filipa Vaňka Jan Jedlička, Eva Tušková, hudba: Jay Beck & Sqeepo - Yellow glasses

Fotogalerie
13 fotografií