Po 17 letech se hudebník nemovitosti zbavoval, protože byla pro něj zbytečně nákladná, s bratrem Davidem Zimmermanem prý panství nenavštívil od začátku covidové pandemie. Nemovitost Aultmore House hudebník koupil za 2,9 milionu dolarů, přičemž do nabídky ji dal za 3,9 milionu dolarů.

VIDEO: Vyladěný dům Romany Goščíkové a Karla Janáka: nová luxusní relaxační zóna.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

 Kisa Císařová

Sídlo se nachází u vesničky Nethy Bridge v krásné přírodě národního parku Cairngorms na Skotské vysočině s výhledem na les Abernethy a pohoří Cairngorm. Má rozlohu 25 akrů a zahrnuje 16 ložnic, 11 koupelen, 2 kuchyně, kulečníkovou místnost, televizní a hudební místnosti, viktoriánský skleník, lesy, ovocný sad, zahradu obehnanou zdí, fontánu a tři samostatné chatky se čtyřmi ložnicemi.

Třípatrový dům byl postaven v letech 1911 až 1915 a kompletně rekonstruován v roce 2000, než ho Dylan koupil a pokračoval v některých úpravách. Spousta detailů zůstala po původních majitelích, včetně omítek a dřevěných podlah.

Místo je atraktivní nejen díky panenské přírodě. Okolní Cairngorms nabízí spoustu možností, jako jsou turistika, lyžování, rybaření, golf, návštěva hradů a slavná Whisky Trail. Panství ale umožňuje hlavně relaxaci a poskytuje maximální soukromí.