Jak se tak staví Igloo?

To se pozve minimálně osm chlapů a ti začnou, kousek po kousku, stavět celou konstrukci a pak jsou hodně zpocení, když tu plachtu přetahují přes celou tu konstrukci a upevňují ji.

Vevnitř je to velmi prostorné.

Bude to mít přes 60 m², v průměru má Igloo 8,5 m, je to vysoké a je to opravdu velká garsonka :). Uvnitř je také veškeré vybavení.

Pojďme si ho projít…

Je tam plně vybavený kuchyňský kout, WC, koupelna, obrovská postel a další nábytek.

Ten nábytek ale není běžně koupený...

Není, ten nám vyráběl pan truhlář, který pracuje s trámovým dřevem. Já jsem si to nakreslila a on to podle toho vyrobil na míru, aby to tam pasovalo a vypadalo to hezky. A tak se nám to líbilo, že jsme si nechali stejnou postel vyrobit i domů, takže ať jsme tam nebo tady, spíme ve svém.

Na zdi visí mechové obrazy...

Ty jsem si vyráběla sama z opravdového mechu, který je zastabilizovaný, aby vydržel, aby neblednul, aby byl prostě stabilní, tak jsem si vytvořila krásnou dekoraci...

Za postelí je skryta koupelna...

Za příčkou je koupelna s umyvadlem, se sprchou a WC se stropem, aby tam bylo soukromí.

Jsou tu k dispozici různé masážní přístroje...

Ano, pro hosty tu jsou baňky, nejsou skleněné, jsou samopřisávací, přisajete je tam, kde je bolest... Nebo se natřete olejíčkem a sami se masírujete – nebo partner… Olejíčky tu k tomu jsou připravené, vyberete si, na jaký máte chuť. Pak je tu k dispozici roller na obličej a po natření krémem si tím můžete udělat krásnou masáž. Ke všemu je tu základní návod, aby i ten, kdo to nezná, masáž zvládl. Taky tu je guasha destička, ta je určena na masáž obličeje i celého těla, tím se tak jako poškrabkáváte, prokrvujete.

Uvnitř stojí křeslo, které působí, že není jen tak houpací...

To je od známé návrhářky, která už s tím začala na škole – jako studentský projekt, tvoří zkrátka takováto relaxační houpadla. V tom polstru jsou zašité masážní míčky, které se normálně používají na měkkou techniku masírování, takže vy se tam můžete tak jako přivrtět a taky si udělat masáž, k tomu to houpání, relaxace, je to moc příjemné.

Autor: Jana Vlčková

Působí to jako masáže od hlavy až k patě, ale u paty ještě nejsme….

Ale je tam ještě něco i na nožky, přístroj na reflexní masáž plosky nohy. Jen do něj vložíte nožky, zapnete a ono vám to samo stlačí nohu, a ještě vám to jednotlivé body pěkně promasíruje. Je to krásné na uvolnění, protože přes nohy se dá uvolnit celé tělo.

Pak vyjdeme ven na terasu a můžeme do sauny...

A po ní se vykoupat v koupací kádi, pod ní se dá zatopit, každý si ji vyhřeje na pro sebe příjemnou teplotu... Dá se tam pustit perlička, takže ještě lehká masáž ve vodě – a koukat na hvězdy... Stojí za to to vyzkoušet.