Budovali jste všechno sami, nebo jste si svůj nápad nechali postavit?

Sami, s pomocí přátel a parťáka.

Ono se řekne bublina, ale co v ní všechno je?

Je to takový kempink, ale s veškerým vybavením, od ledničky přes klimatizaci po kávovar. Je tu i záchod a venkovní sprcha. Ale jsou tu i vířivka a snídaně, tím to připomíná hotýlek. A tím, že je tam klimatizace, která v zimě topí, tak to není jen sezonní záležitost.

Jsme na Přední Kopanině, kousek od pražského letiště, tedy bonusový zážitek je pozorování letadel?

Ano, můžete sledovat letadla těsně po startu, takže je krásně vidíte. Je skvělé, když tu létají ta obrovská jumba, tak člověk vidí, jak opravdu majestátní jsou.

Překvapily mě koberce uvnitř bublin, vlastně jsem je v přírodě nečekala...

Je to podložené jezírkovou fólií, je tam srovnaný podklad, jsou tam i barové žíně, aby nic nepodtékalo, koberců je tam více vrstev, aby to bylo co nejvíc měkoučké.

Dvě bubliny, velká a menší, napojené na sebe…

Je to ložnice, ta menší se dá užívat jako dětský pokoj nebo jako obýváček, je to na každém, jak chce. Celkem se tu vyspí až šest lidí.

Uvnitř jste říkal, že je klimatizace, aby tam nebylo vedro, lednička, tedy proud, ale ta sprcha je venkovní. Jaká je tam voda?

No studená :) Na přírodno. A toaleta je biochemická. Venku je ještě gril a sezení u něj. Byly tu jahody, rybíz a maliny, něco jsme kousek přesadili, něco dosadili. Ta zahrádka je poklad, když si tu chce člověk grilovat, má tu meduňku a další bylinky, maliny, lesní jahody, normální jahody, rybíz a spoustu dalšího. Také plánujeme dosadit kolem bublin okrasné květiny.

Když se vydám vysekanou cestičkou, narazím na vířivku...

Ano, večer je to osvětlené. Prostě relax. Cestou minete snídaňový stoleček s krásným výhledem.

Částečně je to velmi přírodní a částečně spím v klimatizované bublině a dívám se na hvězdy...

Je to podle mě přesný glamping, jaký by si člověk představoval. Je tady špetka luxusu a špetka přírody. Správně namícháno.

Jak se v té bublině spí, už jste to vyzkoušel?

Ještě ne, nebylo kdy, máme velký zájem o ubytování. Všichni si to chválí, tak se moc těším, až si to taky vyzkouším :)