Kráska si potrpí na luxus

Zdaleka nejde o jediné rozlehlé sídlo, které populární zpěvačce v minulosti říkalo paní. O Rihanně je známé, že si vcelku potrpí na luxus, a do portfolia jejích nemovitostí proto spadá hned několik úchvatných rezidencí. V roce 2013 si tahle barbadoská kráska pořídila rozlehlý palác v losangeleské čtvrti Pacific Palisades s pozemkem o výměře neuvěřitelných 3116 metrů čtverečních.

Samotný dům prostorem také zrovna netroškaří — k užitku nabízí prostor o 1000 metrech čtverečních. Tehdy za něj Rihanna utratila v přepočtu na naši měnu neuvěřitelných 240 milionů korun. Dům svým obyvatelům poskytuje velkorysý počet místností. Najdete v něm devět koupelen, sedm ložnic i garáž pro čtyři auta. V době této koupě bylo Rihanně pouhých 25 let. Většina jejích „normálních“ vrstevníků si v tomto věku může o takovém sídle nechat jenom zdát.

VIDEO: Houseboat Richarda Genzera...

Video
Video se připravuje ...

Houseboat Richarda Genzera Videohub

V roce 2017 prodávala zpěvačka také luxusní, pouze dva roky starý losangeleský palác s dechberoucí vyhlídkou na celý Hollywood. Nádherný dům je postaven přímo na hollywoodských kopcích. V paláci, který zpěvačku stál v přepočtu přibližně 150 milionů korun, nechybí soukromé kino, místnost pro kulečník, venkovní ohniště ani samostatný dvoupatrový dům pro hosty.

Další sídlo, které zpěvačka minulý rok prodala za více než 160 milionů korun, se také nachází v Los Angeles. Šlo o luxusní moderní nemovitost s fasádou ze štukové omítky a s terakotovou střechou. Tato nemovitost rozléhající se na pozemku o 663 metrech čtverečních s 6 ložnicemi a 10 koupelnami má dokonce vlastní penzion s ložnicí, fitkem a garáží.

Dům v obležení celebrit

Palác v Beverly Hills, který kráska nyní prodává, sousedí s další luxusní nemovitostí. Pokud tedy vyhrajete v loterii a rozhodnete se koupit si ho, je velká šance, že budete mít slavné sousedy. Prodejní cena je ale skutečně vysoká. V přepočtu činí přes 232 a půl milionu korun. Nejde přitom o nový moderní dům, jak by se na první pohled mohlo zdát, ale o perfektně udržovaný palác v tudorovském stylu, z kterého promlouvají historie a originalita. Sídlo totiž pochází už ze 30. let minulého století. V uplynulých letech však prošlo rozsáhlou a nákladnou rekonstrukcí.

Samostatný dům pro hosty a basketbalové hřiště

O umělkyni z Barbadosu se ví, že se ráda udržuje v kondici, proto má slabost pro různé sportovní aktivity, a v jejích nemovitostech tedy nesmí chybět dostatek příležitostí ke sportovnímu vyžití. A to platí i v tomto případě. Rezidence má venkovní bazén, a dokonce i vlastní basketbalové hřiště. V domě se nachází čtyři ložnice, pět koupelen a garáž pro dvě auta. Aby to návštěvám nebylo málo, najdete na pozemku sídla i samostatný dům určený hostům. Kromě zmiňovaných vymožeností v komplexu nechybí například krb či venkovní posezení pro příjemný pobyt.

Jak bydlí zpěvačka Rihanna? Tohle přepychové sídlo je nyní na prodej! Podívejte se do naší GALERIE.