Mark je nejen známý a zjevně i velmi dobře placený herec, ale také producent a bývalý rapper. Proslavil se zejména rolemi drsňáků, třeba ve filmu Uncharted. Je tátou 4 dětí a je pravda, že v tomto domě měl každý dost prostoru i soukromí.

Autor: Profimedia

Dům je postaven na pozemku o rozměru 6 akrů a v roce 2009 ho koupil za 181 milionů. Nechal ho celý zrenovovat, s čímž mu pomohl architekt Richarda Landryho ze společnosti The Landry Design Group. O 12 let později dům prodal za téměř miliardu a čtvrt, a to je cena po slevě!

Z domu nemusíte jít ven

A že nepotřebujete dům vůbec opouštět, je vám asi jasné. Nabízí vše, co si jen člověk může přát! Mark v něm nechal vybudovat 12 ložnic a rovnou 20 koupelen! Už samotná vstupní hala s dvojitým schodištěm bere dech. Díky klenutým stropům a použitým materiálům, jako jsou mramor a masiv, na vás luxus dýchne z každého kouta.

Autor: Profimedia

Právě mramorová podlaha je použita v celé přední části domu, v kuchyni ji mění masivní podlaha v tmavé barvě, která dokonale kontrastuje se světlou barvou kuchyně. Ta je vybavena sporákem s šesti hořáky a nejmodernějším vybavením včetně velkorysého úložného prostoru s dostatkem pracovní plochy.

Autor: Profimedia

Samozřejmostí jsou king size postele v ložnicích nebo koupelny vybavené otomany a obložením z mramoru a masivního dřeva, koupelny jsou s nádhernými výhledy do okolí. Pro zábavu slouží vinný klípek, domácí kino, fitness, tenisové kurty, bazény nebo vlastní golfové hřiště.

Autor: Profimedia

To vše na ploše 2833 m2. Sídlo se nachází za hlídanou bránou pod Mulholland Drive v ultramoderní čtvrti. Nechybí ani slavní sousedé jako Denzel Washington, Sylvester Stallone, Justin Bieber, Eddie Murphy nebo Samuel L. Jackson.