Justin Bieber, jehož plakáty visely jednu dobu na zdech v mnoha dívčích pokojíčcích, si přišel na pořádný balík. Prodejem práv k jeho písničkám se zpěvákovo konto navýšilo o pořádnou sumičku. Částku, kterou Bieber z prodeje získal, strany nezveřejnily. Podle magazínu Billboard ale mohl zpěvák získat až 200 milionů dolarů - což dělá v převodu na naši měnu neuvěřitelné 4 miliardy a 376 milionů korun! Slavný mladík tak nepochybně udělal nejlepší obchod svého života, co jej zabezpečí na hodně, hodně dlouho.

Společnost Hipgnosis potvrdila nákup Bieberových songů na Twitteru - nyní tedy patří celý hudební katalog, zahrnující všechny zpěvákovy písně do roku 2021 včetně těch, co jsou na posledním albu Justice, i singlové hity Sorry, Peaches nebo výše zmiňované Baby, jim. Tento prodej se považuje za dosud největší obchod investiční společnosti a společnosti pro správu skladeb, a Bieber je zároveň nejmladším světoznámým hudebníkem, který se k takovému kroku odhodlal. Následuje tak příkladu dalších hudebníků, jako je Bob Dylan (81), Sting (71) nebo Shakira (45).

Video
Video se připravuje ...

Justin Bieber vs. Babiš v remixu: Čí hitovka SORRY je lepší, jako? Blesk TV

„Justin je skutečně jedinečný ve své generaci, což reflektuje i velikost obchodu,“ uvedl zpěvákův manažer Scott Braun. A má rozhodně pravdu. Mladý muzikant, jenž trpí Ramsay-Huntůvým syndromem (který mu způsobuje paralýzu lícního nervu), začal vystupovat v době, kdy mu bylo sotva 13 let. Každá jeho píseň zaznamenala obrovský komerční úspěch, z každého jeho alba se prodal minimálně jeden milion kopií... a na platformě Spotify jeho hudbu každý měsíc poslouchá na 69 milionů uživatelů.

Fotogalerie
47 fotografií