Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rozjetá afterparty po Met Gala: Divočina a nahé celebrity!

/
  • Hvězdy na afterparty po Met Gala 2022
    4. května 2022 ● 13:15

    V pondělí celebrity v New Yorku zářily na každoroční přehlídce extravagantní módy Met Gala, po galavečeru ale nechyběla ani divoká afterparty. A na tu už vynesly modely o poznání úspornější! Někdy zůstalo odhaleno i to intimní…

  • 1.

    Nepřehlédnutelná Bella

    Modelka Bella Hadidová (25) dorazila na party jen ve svůdném spodním prádle, podvazcích a černém průsvitném župánku. V tomhle byla skutečně k nepřehlédnutí!

  • 2.

    Sako a podprsenka

    Na látce šetřila i manželka zpěváka Justina Biebera (28), modelka Hailey Bieberová (25). Ta si sice vzala pánské sako, aby jí nebyla zima, na tělo ale oblékla jen maličké šortky z koženky a stříbrnou podprsenku.

  • 3.

    Růžové korzety

    Hvězdy sociálních sítí, které si přezdívají Young Emperors, jsou známé tím, že své outfity vždy pečlivě ladí. Partneři, kteří milují extravagantní módu, nezklamali ani tentokrát a oba vynesli totožný růžový korzet.

  • 4.

    Divoká slepička

    Jazzelle Zanaughttiová alias Uglyworldwide nechala tričko doma, ale kalhoty jí zase sahaly až na zem, ačkoli obula boty na velmi vysoké platformě. Divokou opeřenou kreaci doplnila kabelkou ve tvaru králíčka.

  • 5.

    Rudý hadr na býka?

    Leah Robertsonová na to šla podobně jako Bella Hadidová. Přes spodní prádlo si ale přece jen vzala alespoň rudý kabátek a nohy obula do kozaček, které jí sahaly až na stehna.

  • 6.

    Sexy sestry

    Sestry Alanna a Amyah Arringtonovy dorazily perfektně sladěné. Jedna oblékla ke svým tmavým vlasům rudý overal, druhá ke svému rudému copánku zase černé minišaty. A zatímco jedna vystavila na odiv svá ňadra, druhá sebevědomě odhalila klín.

  • 7.

    Rozverná školačka

    Mladičká herečka a zpěvačka Olivia Rodrigová (19) se oblékla jako rozverná školačka. Růžové minišaty doplnila dvěma copánky a po vzoru Britney Spearsové (40) je svázala chlupatými gumičkami.

  • 8.

    V hlavní roli dekolt!

    Zpěvačka a herečka Dove Cameronová (26), známá ze seriálu Liv a Maddie a filmové série Následníci, si zvolila tak odvážný dekolt, až měla téměř celý hrudník venku! Muselo být pěkně náročné ho uhlídat…

  • 9.

    Halenka bez torza?

    Zpěvačka Normani Kordeiová (25), známá i pouze pod svým křestním jménem, se rozhodla upoutat především na své vnady. Oblékla sice halenku s nabíranými rukávy, která sahala až ke krku, průstřih na hrudi ale „vypustil“ celá ňadra ven!

  • 10.

    Sexy obinadlo

    Zpěvačka Teyana Taylorová (31) vsadila na nenápadnou zemitou hnědošedou barvu. Velmi odvážný střih originálního outfitu se ale postaral o to, že za šedou myšku rozhodně nebyla!

  • 11.

    Princ a Večernice

    Skotský herec Thomas Doherty (27) a holandská modelka Yasmin Wijnaldumová (23) zaujali každý po svém. Zatímco hvězda seriálu The Lodge a filmů Následníci 2 a Následníci 3 dorazila ve stříbrném smokingu, jeho láska vynesla šaty, které mnohem víc připomínaly hravou spodní košilku.

  • 12.

    Černá záclona

    Mladičká televizní moderátorka Addison Rae Easterlingová (21) se zahalila jen černou záclonkou a spodními kalhotkami. Tomu říkáme hodně úsporná volba!

  • 13.

    Chytrá horákyně

    Topmodelka Winnie Harlowová (27) oblékla sexy stříbřité minišaty s vázáním na boku. Stačilo by zatáhnout za šňůrku a byla by nahá! V průsvitném modelu jí navíc byly vidět bradavky i spodní prádlo.

  • 14.

    Chlupatý medvídek

    Zpěvačka Camila Cabellová (25) oblékla divoké minišaty s třásněmi v kombinaci výrazné červené a černé barvy. Doplnila je kozačkami nad kolena a chlupatým župánkem. Vypadala jako hravá medvědice!

  • 15.

    Galerie

    Na více fotek se podívejte do naší galerie.

    VIDEO: Katy Perry na Met Gala v New Yorku v minulosti zářila jako lustr.

    Video
    Video se připravuje ...

    Katy Perry na Met Gala v New Yorku Profimedia

    Fotogalerie
    448 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

krtek.: to mají čarodejnice křížené s haloweenem ?

(04. 05. 2022 19:13)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy