Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Udělejte si konečně Vánoce podle sebe! Máme pro vás tipy, jak na to

/
  • (iStock)
    3. prosince 2021 ● 06:00

    Letos si můžete užít Vánoce opravdu po svém! Trendy jsou pestré, takže si vybere každý, navíc pro vás máme pár dobrých nápadů na originální DIY ozdoby i vytvoření vlastní vánoční tradice.

    Ať už jste milovníky střídmé výzdoby v přírodních tónech nebo pompézních barevných kreací, máme pro vás tipy, jak si letošní Vánoce užít opravdu podle vašeho vkusu a nálady! Jdeme na to...

  • 1.

    Zaostřeno na přírodu

    Letos na vánoční výzdobě můžete opravdu ušetřit. Jedním z trendů je totiž návrat k přírodě, tudíž si vystačíte s procházkou po lese. Jako dekorace totiž poslouží žaludy, kůra, listy, ořechy nebo šišky. I kupované ozdoby se tomuto trendu přizpůsobují a prim hrají materiály, jako jsou dřevo, papír, korek, keramika, ratan či juta.

  • 2.

    Pastelky a spol.

    Máte rádi barvičky? Ani vy nepřijdete zkrátka! Ať už milujete třpytivé a lesklé materiály nebo dáváte přednost pastelovým odstínům, vedle nešlápnete ani s květinovými vzory, jemnými grafickými ornamenty a moderními krajkami či volánky na textilních doplňcích. Dominují barvy jako pivoňkově růžová, okrová, pískově hnědá, žlutá či korálová.

  • 3.

    Vlastní tradice

    Stejně jako při výzdobě slavnostní tabule se ani při pohoštění hostů nemusíte podřizovat tradicím. Ostatně ve vánočním období stejně mají všichni cukroví a bramborového salátu dost. Co protentokrát naservírovat třeba váš oblíbený výběr sýrů?

  • 4.

    Dokonalý stromek

    Dnes se myslí na ekologii i při výběru stromečku, proto jsou nejvíc trendy ty v květináči. My navíc doporučujeme jehličnan, kterému nebude vadit teplo ve vašem obýváku. Co na tom, že nedosahuje 2 metrů a není dokonale rovný?

     

    Zajímají vás další tipy, jak si užít Vánoce po svém, to, jak bydlí Zorka Hejdová, nebo tipy na vánoční dárky? Nejen to a samolepky zdarma najdete v novém vydání časopisu Blesk Bydlení, které můžete zakoupit ve všech trafikách nebo si objednat v pohodlí domova v našem iKiosku.

    Video
    Video se připravuje ...

    Ochutnávka z časopisu Blesk Bydlení 12/2021 Czech News Center

     

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
BAZAR
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy