Je váš muž, táta, děda nebo brácha kutil a přemýšlíte, čím mu udělat k Vánocům radost? Nebo byste potřebovali nápad na dárek pro ženy, které jsou kreativní a rády cokoli tvoří? Pro všechny takové jsme našli spoustu zajímavých tipů. Pojďte se s námi inspirovat.

Malé, ale velmi praktické dárky

Je pravděpodobné, že na zakoupení vrtačky či jiného nářadí si netroufnete. Třeba protože se v tom zkrátka nevyznáte nebo to vaše finanční situace nedovoluje. Přesto existuje spousta vychytávek a malých dárků, které mohou udělat velkou radost. Co třeba pořídit skvělou pomůcku – magnetický náramek? Ten využijí všichni, kteří neustále něco spravují a dávají dohromady. Uvnitř náramku jsou silné magnety, díky nimž se na náramek přichytí šroubky, hřebíky, matice nebo špendlíky. A tak se už nic nepoztrácí. Velmi praktickou věcí je i speciální pásek na nářadí, díky kterému bude mít kutil vše potřebné po ruce. Radost jistě taky uděláte některým z multifunkčních pomocníků, které se hodí mít kdykoli s sebou, třeba na cestách.

DIY sada: Všechno v jednom balení

Skvělým tipem jsou také různé sady na tvoření. Obdarovaný si tak může vyrobit sám třeba ptačí budku. Ženy zas bude bavit výroba mýdel, lapačů snů nebo šperků. V balení najdete vše potřebné a nic nemusíte už shánět. Všechny výtvarně založené příbuzné a přátele zas potěšíte výtvarnou sadou nebo obrazem, který se maluje podle čísel nebo se tvoří pískováním.

Předplatné: Inspirace po celý rok

A co ještě udělá radost všem kutilům a zahrádkářům? Co třeba předplatné časopisu, kde najdou spoustu informací i inspirace? Blesk Hobby je měsíčník pro celou rodinu a praktický pomocník pro život v bytě, domě i na zahradě. Přináší rady a návody, jak jednoduchým a levným způsobem něco opravit, vyrobit, přestavět nebo vypěstovat. A k předplatnému navíc získáte dárek. Více informací se dozvíte ZDE.

Praktický dárek pro vaše blízké můžete najít také na našem Bazaru Blesk!

A jaké další dárky můžete pořídit? Podívejte se do naší fotogalerie:

Fotogalerie
30 fotografií