Vánoční trendy jsou každý rok pestřejší a pestřejší. Letos můžeme vidět mnoho různých barevných kombinací i pojetí sváteční výzdoby. 

Hrajte si s barvami i materiály

Velkým trendem, který se objevuje v kolekcích mnoha značek, je přírodní styl. Béžová, krémová v kombinaci s šedou, černou nebo zlatou jsou ideální volbou pro ty, kteří si nepotrpí na pestré variace. Tomuto stylu vévodí přírodní materiály, jako jsou len, vlna nebo režná bavlna.

Tradiční červeno-zelené kombinace se však nemusíte vzdávat ani letos. Můžete ji kombinovat se zmíněnou béžovou, ale také s bílou, šedou, nebo dokonce černou. Záleží jen na základním ladění vašeho interiéru. Sáhněte po materiálech, jako jsou barevné sklo, kov nebo keramika.

Fotogalerie
36 fotografií

Milovníci elegantní extravagance možná hledají dál. Pro ně je určena kombinace tmavých matných barev, zejména černé, se zlatou nebo bílou. Hlavní roli tu hrají kov a sklo, přírodniny jsou zastoupeny zejména v tmavých tónech hnědé.

Na pomezí moderního a tradičního pojetí pak stojí duo zelená-zlatá, které je skvělým kompromisem ladícím s téměř všemi bytovými styly. Pěkně vynikne zejména v moderní domácnosti s převahou masivu, resp. dekorů dřeva, ale ostudu neudělá ani v klasickém interiéru.

Vytvořte si doma kouzelnou vánoční atmosféru. Velký výběr doplňků najdete na našem Bazaru Blesk!