Facebook a Instagram plný fotek doplňků (úložných boxů, poliček, svítidel apod.) pro děti, kterými bychom našim ratolestem nejraději zaplnili celý pokoj. K tomu lze na profilu Be Mark najít i záběry vkusně zařízených pokojíčků v jemných pastelových barvách od spokojených zákaznic.

Fotogalerie
21 fotografií

Maminka na mateřské vypráví, jak se ke své kreativní tvorbě dostala: „Vystudovala jsem obor reprodukční grafik a všeobecná polygrafie. Ale vždy mě to táhlo k bytovému designu a home stagingu. Když jsem čekala Honzíka, zrodily se první dekorace. Pro něj. Už v té době jsem si pohrávala s myšlenkou, proč je nezkusit nabídnout také ostatním maminkám. Frčely sociální sítě a já poznala sílu internetu. Stačila jedna fotka zveřejněná na mém osobním profilu, pak ve skupině Dětské pokojíky – nápady a inspirace, a první požadavky na výrobu byly na světě. Pak to šlo ráz na ráz. Založila jsem skupinku Be Mark, začala do ní zvát kamarádky a známé."

Dneska má na Facebooku přes 6200 sledujících. "Neustále vymýšlím nové výrobky, dekory a postupy. Je to bomba, a tak jedeme dál. Třeba budu mít jednou vlastní továrnu na hračky,“ dodává Nikola, která své výrobky nabízí také na internetových stránkách www.be-mark.cz.

Článek připravil časopis Blesk Bydlení. Aktuální číslo koupíte v novinových stáncích nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat v našem iKiosku ZDE.

Video
Video se připravuje ...

Ochutnávka z Blesk Bydlení na červenec 2021 Czech News Center