Nejradši tady relaxujeme, schází se tu celá rodina, přijímáme zde návštěvy… Obývací pokoj je nejdůležitější místností našeho bytu. Pokud se tu ale necítíte dobře, nábytek je starý, nemoderní a ošoupaný a na nový scházejí finance, máme pro vás skvělou šanci na změnu!

V soutěži časopisu Blesk Bydlení totiž můžete vyhrát kompletní vybavení obývacího pokoje od ASKO - NÁBYTEK. Navrhne vám jej bytová designérka Gabriela Hámová z Design Friendly, která zařizovala byt například Tereze Kostkové a samozřejmě se postarala také o vybavení domu, v němž žije společně s manželem, populárním hercem a moderátorem Alešem Hámou.

Video
Video se připravuje ...

Upoutávka na dubnové vydání časopisu Blesk Bydlení archiv Blesk Bydlení a ASKO - NÁBYTEK

Přihlásit se do soutěže je úplně jednoduché! Stačí poslat fotografii vašeho starého obývacího pokoje společně s důvodem, proč toužíte po změně, na adresu uvedenou v dubnovém čísle Blesku Bydlení, a pak už jen čekat, zda jste vyhráli.

Fotogalerie
9 fotografií

Více se o soutěži se dozvíte v dubnovém čísle Blesku Bydlení s velikonočními samolepkami, které najdete na novinových stáncích od 18. 3. do 14. 4. 2020 nebo si ho můžete koupit v našem iKiosku.

Titulní strana dubnového vydání magazínu Blesk Bydlení
Autor: archiv Blesk Bydlení