Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Co o vás říká váš parfém? Vůní dáváte najevo víc, než si myslíte

15. dubna 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Vůně je mocný nástroj, který ovlivňuje lidské vnímání i emoce. Parfém, který si vyberete, naznačí, kým doopravdy jste. Podtrhne váš temperament i náladu nebo zesílí dojem, který chcete vyvolat. Jaké vůně se hodí k různým typům osobnosti?

Jste něžná romantička?

Vaše povaha je jemná a citlivá. Tóny růže, jasmínu či lilie vyzdvihnou laskavou stránku vaší osobnosti a zanechají příjemný a svěží dojem. Ačkoli jsou květinové vůně typicky jarními parfémy, můžete je nosit po celý rok. Uděláte s nimi dojem na večerní schůzce i během všedních dnů.

Autor: GIVET Czech

Tip pro vás: NOVELLISTA Summer Flare – Rozkvetlá louka, opojný jasmín a trocha mladistvé drzosti v podobě růžového pepře – těšíte se na romantické letní večery? S tímto parfémem jako byste se ocitly v zamilovaném románu. Ostatně inspirací pro parfémovou řadu NOVELLISTA byly právě knihy. Květinová vůně s vodními tóny Summer Flare vás přenese na břeh Ženevského jezera, kde prožila nezapomenutelné léto Daisy Millerová, mladá hrdinka románu Henryho Jamese.

Víte, že…

parfémy Novellista se zrodily na jihu Francie ve starobylém Grasse, označovaném za hlavní město parfémů? V jeho okolí se po staletí pěstují aromatické byliny, jejichž esence tvoří srdce luxusních vůní.

Říkají vám dračice?

„Kde bereš tu svou energii?“ slýcháte často od okolí. Možná ani neznáte odpověď. Jste prostě ráda na světě a nesnášíte nudu. Ovocné vůně s tóny citrusů, jablka, hrušky nebo broskve podtrhnou vaši vitalitu. Vylepší vám náladu, když zrovna nemáte svůj den. A stejně tak působí i na vaše okolí – svěžím, optimistickým dojmem.

Tip pro vás: NOVELLISTA Crazy Rich – Chcete se cítit vesele a uvolněně? Vsaďte na vůni s ovocnými tóny. Milionář Velký Gatsby z románu amerického spisovatele F. S. Fitzgeralda pořádal velkolepé večírky pro vybranou společnost. Právě toto dílo je inspirací pro ovocně-květinovou vůni Crazy Rich. Proč si jednou také nevychutnat život plnými doušky?

 

Býváte všude za dámu?

Vy jste zkrátka osobnost plná elegance. Za každých okolností si držíte nadhled a projevujete se jako opravdová dáma. „Kdo se bojí, nesmí do lesa,“ říkáte s oblibou. Les milujete a divoká příroda skvěle ladí s vaší vnitřní silou a představivostí. Proto ráda sáhnete po okouzlující vůni s dřevitými tóny.

Autor: GIVET Czech

Tip pro vás: NOVELLISTA Unique Wood – Dřevitá vůně inspirovaná australskou přírodou, v níž se odehrává román Chlapec v buši od D. H. Lawrence, s vámi dokonale splyne. Do tohoto parfému zakomponovali jeho tvůrci i trochu sladké vanilky, uklidňující levanduli, svěží lístky fialky a rozpustilý pepř. Výsledkem je harmonická, elegantní vůně pro formální příležitosti i volný čas.

Vyzařuje z vás sebevědomí?

Trochu tajemná, svůdná a charismatická. Taková chcete a umíte být a vaše okolí vás za to obdivuje. Kořenité vůně s tóny bergamotu, růže, pačuli či vetiveru prozrazují, že jste ráda středem pozornosti a umíte si jít za svým cílem.

Tip pro vás: NOVELLISTA Rouge Privé – S květinovo-orientální vůní s nádechem citrusů se budete cítit sexy a plná sil. Nechte se unést vůní damašské růže, pivoňky a pačuli. Splňte si sny o svádění, slávě i vítězství nad osobními slabostmi jako hrdinka románu Roxana od Daniela Defoa, jehož atmosféru tento parfém odráží.

Autor: GIVET Czech

Zahalte se vůní, která vás vystihuje

Chcete okolí okouzlit parfémem, který dokonale padne k vaší osobnosti? Prozkoumejte kolekci parfémů NOVELLISTA a najděte si ten pravý! Pro své okolí budete autentická a nezapomenutelná.