Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

5 znamení zvěrokruhu, která milují adrenalinové sporty. Kdo nejradši leze po skalách nebo skáče s padákem?

/
  • Která znamení zvěrokruhu milují adrenalinová sporty?
    Která znamení zvěrokruhu milují adrenalinová sporty? (istock.com)
    14. dubna 2024 ● 05:00

    Milujete adrenalinovou zábavu a nedáte dopustit na lezení po skalách, paragliding, sjíždění rozbouřených řek, prudkých svahů na kole nebo skákání po hlavě dolů z výšky? Anebo ctíte zásadu nikdy zbytečně neriskovat, preferujete svůj vlastní klid a pohodlí, ideálně v bezpečném prostředí svého domova?

    Jak jsou na tom jednotlivá znamení zvěrokruhu a kdo z nich kvůli zábavě a sportu dokáže nejvíce riskovat? Přečtěte si, zda to na vás sedí!

  • 1.

    Beran (21. 3. – 20. 4.)

    Beran
    Beran
    Autor: istock.com
    U Berana byste to čekali, viďte? Do všeho jde po hlavě, nepřemýšlí, nerad se nudí a naopak rád přijímá nové výzvy, a to i ty, které zavánějí rizikem a nebezpečím. Berani bývají velice tvrdí, odolní, odvážní a sportovně založení. Takže nikoho nepřekvapí, že právě oni nejvíce z celého znamení zvěrokruhu vyhledávají různá bojiště, sportovní utkání, adrenalinové sporty, skoky s padákem, lezení po skalách a podobně. Jsou velmi urputní v dosahování svých sportovních cílů a nikdy se nevzdávají. Nejvíce je baví bojová umění vyžadující koncentraci a odolnost, thajský box, horolezectví, jízda na kole přes náročné terény, paragliding nebo jiné výzvy, v nichž hraje velkou roli rychlost, odvaha, rozhodnost, akce a tah na branku.

    VIDEO: Magie zrcadel: Helen Stanku

    Video
    Video se připravuje ...
    Magie zrcadel: Helen Stanku • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Rak (22. 6. - 22. 7.)

    Rak
    Rak
    Autor: istock.com
    Možná se budete divit, ale laskavý a soucitný Rak miluje fyzické zápasy, silové sporty a zejména různá bojová umění, thajský box nebo zápasy MMA, případně hokej či fotbal, což jsou kolektivní sporty, kterým rozhodně adrenalin nechybí. Raci, zejména muži, si totiž umí velice dobře dokazovat svou sílu, jde o kardinální znamení s určitou ctižádostí, rozhodností a dominancí, navíc hned vedle je znamení Lva, které má ohnivý temperament a velkou potřebu vítězit. Proto spousta Raků miluje sportovní výzvy a adrenalinu se vůbec nebrání, i když je jejich přirozeností zůstat v klidu doma a v bezpečí, neriskovat a nadevše ctít rodinu. Rak, který má děti, nikdy neriskuje svůj život a chová se zodpovědně vůči rodině. Riziko tak nevyhledává, ale to ještě neznamená, že nemá rád sport a adrenalinové výzvy. 

    VIDEO: Zajímá vás, jak se vám v novém roce 2024 bude dařit v práci a jak na tom budete s vašimi financemi? Hvězd se zeptala a odpovědi přináší vědma Helen Stanku: 

    Video
    Video se připravuje ...
    Zajímá vás, jak se vám v novém roce 2024 bude dařit v práci a jak na tom budete s vašimi financemi? Hvězd se zeptala a odpovědi přináší vědma Helen Stanku.  • .

  • 3.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    Střelec
    Střelec
    Autor: istock.com
    Střelec je ohnivý sportovec každým coulem. Miluje extrémní adrenalinové sporty, nerad sedí na jednom místě a potřebuje být neustále v terénu. Návštěvy outdoorových obchodů s nejrůznějším vybavením jsou pro Střelce denním chlebem a navštěvuje je někdy častěji, než supermarkety za účelem nakoupit si základní potraviny. Střelce moc nezajímají posilovny ani kolektivní sporty, nejraději je sám někde venku v přírodě, ideálně na horách. Pro něj neexistuje žádná překážka a chce zkusit všechno. Leze po skalách, klidně i bez jištění, jezdí na kole a sjíždí nebezpečné svahy, šplhá po kopcích a zdolává náročnější terény, nebrání se ani vyukoušet si bungee jumping, skoky s padákem z letadla, let balónem a spoustu dalších nových adrenalinových zážitků. Také velmi rád lyžuje nebo jezdí na snowboardu.

    VIDEO: Helen Stanku: Lidští upíři

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Lidští upíři • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

    Kozoroh
    Kozoroh
    Autor: istock.com
    Kozoroha najdete především na horách. Tam pro něj neexistuje žádná překážka, kterou by nebyl ochoten zdolat. Miluje vysokohorskou turistiku, ale také lezení po skalách, rád jezdí na kole, lyžích a snowboardu, nebrání se různým zimním sportům. Pro něj je stejně jako pro Střelce důležité být venku v terénu, moc ho nebaví kolektivní sporty nebo to, co se dá dělat pouze ve skupině. Je to individualista a chce si tuto zábavu užít především sám, anebo ve dvou. Nerad riskuje kvůli rodině či svému pohodlí, ale umí se překonávat a přijímat výzvy a jít i do rizika jen kvůli tomu, aby si dokázal, že na to má. Je totiž velice soutěživý a když ho někdo vyprovokuje, snaží se za každou cenu vyhrát. Ve výškách je však velmi nejistý, rád se drží něčeho pevného. Na skále se to dá, ale třeba s padákem by skočil spíše jen málokterý typický Kozoroh. 

     

    VIDEO: Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to:

    Video
    Video se připravuje ...
    Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to. • .

  • 5.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    Vodnář je opravdu velký dobrodruh a extrémista, který nezná překážky a někdy ani hranice. Vodnáři jakožto vzdušné znamení rádi létají vzduchem v jakékoliv podobě. Může jít o paragliding, skoky na laně z výšky, skoky s padákem, plachtění ve vzduchu, velké skoky na kole v terénu, skoky z výšky do vody po hlavě, salta a přemety, ale i divokou jízdu na vodním skútru, surfování v obrovských vlnách a podobně. Najdete je zkrátka na skalách, ve vzduchu, ve vodě, na sněhu, kdykoliv, kde se mohou pořádně vybouřit a užívat si svobodu a vítr ve vlasech. Pro ně neexistuje žádné omezení a vědí, že všechno je v hlavě. Rizika se nebojí, je jim to úplně jedno. Jsou tak odevzdaní svému osudu a životu, že dokáží žít naplno beze strachu a omezení.

    VIDEO: Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024 • Videoredakce ženských titulů

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz