Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Filip Sajler po 19 letech přiznal: První díl legendárních Kluků v akci byl porod! Proč?

Video se připravuje ...
Filip Sajler vzpomíná na začátky Kluků v akci
VIDEO: Prostě fenomén!
15. dubna 2024 | 05:00

Ač se to nezdá, od premiéry populárního pořadu Kluci v akci uplynulo už 19 let. „Kluci v akci byli zajímavý milník mého života,“ přiznává v novém videorozhovoru Filip Sajler. „S Ondřejem Slaninou jsme se během natáčení vždy chovali impulzivně, naše povídání byla improvizace,“ vzpomíná Sajler a popisuje i to, jak probíhaly začátky natáčení. Celý rozhovor si můžete pustit v úvodu článku.

Nejoblíbenější Sajlerova česká jídla? Smažák a svíčková!

Smažený sýr, svíčkovou a kachnu si vybavil Filip Sajler jako první, když jsme se ho zeptali na nejoblíbenější jídlo. „Ale samozřejmě řízek je řízek,“ směje se ve videorozhovoru. „K řízku mám rád ten náš tradiční bramborový salát,“ dodává.

Má raději utopence, nebo nakládaný hermelín?

Hned zkraje rozhovoru jsme si navíc pro Filipa Sajlera připravili několik gastronomických duelů, ve kterých se musel rychle rozhodnout, jakou možnost by si vybral. Dává přednost utopenci, nebo nakládanému hermelínu? Má větší slabost pro KFC, nebo pro McDonald’s? Objednává si pizzu s ananasem, nebo bez ananasu? Na část s duely se můžete podívat hned v první části videorozhovoru.

Co si Filip Sajler myslí o stravování ve školních jídelnách? Jaký typ jídel podle něj Češi preferují? Na celý rozhovor se podívejte v úvodu článku!

Autor: Johana Fundová, Prostě fenomén, PSF